Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

# TsukiForKarate2024

Image may contain: one or more peopleΗ Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε ξεκίνησε μια ψηφιακή εκστρατεία για να επιδείξει την ενότητα του αθλήματος και να ζητήσει να συμπεριληφθεί  στον κατάλογο πρόσθετων αθλημάτων που θα προστεθούν στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού το 2024.

Η εκστρατεία ενθαρρύνει τους karateka να υποστηρίξουν την Ολυμπιακή ουσία του Καράτε με τη χρήση του hashtag # Karate2024 και με τη διάδοση του μηνύματος “KARATE: Olympic sport”
.H WKF στοχεύει στην αξιοποίηση της τεράστιας αναστάτωσης που προκάλεσε η πρόταση για αποκλεισμό του Καράτε από το πρόγραμμα Παρίσι 2024 μεταξύ των αθλητικών ενθουσιωδών σε όλο τον κόσμο.

# TsukiForKarate2024 Πρόκληση

Η κύρια ενέργεια σε αυτήν την καμπάνια ονομάζεται "# TsukiForKarate2024". Με αυτό τo τρόπο η  WKF προκάλει  τους οπαδούς του Karate από όλο τον κόσμο να πραγματοποιήσουν  το καλύτερο τους "Tsuki" να τραβήξουν φωτογραφίες ή βίντεοκαι να το αναρτήσουν  τελειώνοντας με το μήνυμα “KARATE: Olympic sport”. Αυτές οι φωτογραφίες και τα βίντεο θα αποστέλλονται από τους οπαδούς στα δίκτυα κοινωνικών μέσων χρησιμοποιώντας τα hashtags # Karate2024 και # TsukiForKarate2024 και την επισήμανση @ Paris2024 και WKF.

Οι φίλοι μπορούν επίσης να στείλουν τα βίντεό τους και φωτογραφίες στη WKF στο worldkaratefederation2016@gmail.com και η WKF θα δημοσιεύσει τα καλύτερα σε κανάλια της WKF και τα Social media. Παράλληλα  εντυπωσιακά δώρα θα διανεμηθούν στα πιο πρωτότυπα χτυπήματα Tsuki.

O  Πρόεδρος της WKF Antonio Espinós δήλωσε: "Τώρα είναι η στιγμή να δείξουμε στον κόσμο πόσο ισχυρή είμαστε. Τώρα είναι η στιγμή να επιδείξουμε την ενότητά μας και να αναλάβουμε δράση εναντίον μιας απόφασης που θεωρούμε άδικο δεδομένου ότι μας αποκλείσαν απο τους Ολυμπιακούς Αγώνες "

"Ενθαρρύνω όλες τις εθνικές ομοσπονδίες, όλους τους αξιωματούχους, τους διαιτητές, τους προπονητές και όλα τα εκατομμύρια των karateka σε όλο τον κόσμο να έρθουν μαζί μας και να τοποθετήσουν το" Tsuki "τους. Είναι το σύμβολο του μεγαλείου του αθλήματος μας και θα είναι το πιο οπτικό επιχείρημα για τον κοινό μας στόχο να είμαστε στο Παρίσι το 2024 ", πρόσθεσε ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε.

Συμμετοχή στην πρόκληση "Tsuki"  και μετά "# TsukiForKarate2024"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου