Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Παρέμβαση Βασιλειάδη για το χάος στην ΕΟΕ

Παρέμβαση Βασιλειάδη για το χάος στην ΕΟΕΣυνάντηση με τους κ.κ. Καπράλο και Κούβελο προκειμένου να μπει ένα τέλος στην ακυβερνησία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής είχε ο Γιώργος Βασιλειάδης

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή παραμένει ακέφαλη μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να ακυρώσει το αποτέλεσμα των εκλογών του Φεβρουαρίου. Υπενθυμίζεται πως ο Σπύρος Καπράλος είχε επικρατήσει στις αρχαιρεσίες, ωστόσο η παράταξη του Ισίδωρου Κούβελου είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη και κατέστησε τις εκλογές ως μη γενόμενες.

Όπως γράφεται σήμερα στη Live Sport, ο υφυπουργός Γιώργος Βασιλειάδης ανέλαβε πρωτοβουλία και συναντήθηκε τη Δευτέρα με τους δύο άνδρες, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για νέες εκλογές στην ΕΟΕ. Ο κ. Βασιλειάδης ενημέρωσε πως θα περάσει τροπολογία, με τη σύμφωνη γνώμη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, που θα δίνει τη δυνατότητα στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου να αναθέτει σε έναν πρόεδρο του ανώτατου δικαστηρίου τη σύγκληση της ολομέλειας για την ανάδειξη προέδρου.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, αν γίνονταν σήμερα οι εκλογές ο Σπύρος Καπράλος θα εκλεγόταν στη θέση του προέδρου. Ανάμεσα στις δύο πλευρές γίνονται «παζάρια» για συγκεκριμένες θέσεις, με τον Ισίδωρο Κούβελο να επιθυμεί τη θέση του προέδρου στη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία.
πηγη:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου