Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

ΕΛΟΚ: Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση Νοεμβρίου 2017

Σύμφωνα με: (α) το άρθρο 11 του Καταστατικού της ΕΛ.Ο.Κ και (β) την από 29-09-2016 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΛ.Ο.Κ, προσκαλείσθε όλοι οι σύλλογοι - μέλη της ΕΛ.Ο.Κ να παρευρεθείτε στην Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την 4η Νοεμβρίου 2017, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα επισήμων “VIP” στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής παρακάτω, όπως αυτά προσδιορίστηκαν με την προαναφερόμενη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής:

Θέμα 1ο : Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης
Θέμα 2ο : Διαγραφή σωματείων από την δύναμη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε
Θέμα 3ο : Έγκριση Προϋπολογισμού ΕΛ.Ο.Καράτε για το έτος 2018
Θέμα 4ο : Επικύρωση απόφασης του Δ.Σ. για την έγκριση Κανονισμού Επιτροπών Διαιτησίας και Κανονισμού Φαρμακοδιέγερσης

Στην περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία κατά την πρώτη Γενική Συνέλευση, η επαναληπτική συνεδρίαση, με τα ίδια ακριβώς θέματα, θα πραγματοποιηθεί την 5η Νοεμβρίου 2017, ημέρα Κυριακή, στον ίδιο τόπο και ώρα 11:00 π.μ. Στην περίπτωση αυτή για τη λήψη αποφάσεων αρκεί η παρουσία από οσαδήποτε μέλη.

Σας ενημερώνουμε ότι όλοι οι Σύλλογοι πρέπει να καταθέσουν στην Γραμματεία της ΕΛ.Ο.Κ μέχρι την 26η Οκτωβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 π.μ., υπεύθυνη δήλωση (άρθρο 8 Ν.1699/1986) ότι ο νόμιμος αντιπρόσωπός τους και ο τυχόν αναπληρωματικός του δεν εμπίπτει στα κωλύματα του νόμου 2725 και του άρθρου 9 του Καταστατικού της ΕΛ.Ο.Κ. Η υπεύθυνη δήλωση πρέπει να συνοδεύεται από φωτοτυπία της αστυνομική τους ταυτότητας. Την ίδια δήλωση, υπογεγραμμένη από τον ίδιο, θα πρέπει να καταθέσει ο νόμιμος αντιπρόσωπος ή ο τυχόν αναπληρωματικός του κατά την προσέλευσή του στον τόπο της Γενικής Συνέλευσης (θα υπάρχουν διαθέσιμα τα σχετικά έγγραφα). Στην περίπτωση που τα ανωτέρω έγγραφα δεν κατατεθούν εμπρόθεσμα από τον Σύλλογο, η νομιμοποίηση των αντιπροσώπων κατά τον έλεγχο της πληρεξουσιότητας θα θεωρείται μη έγκυρη.

Πέντε (5) ημέρες πριν από τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης θα αναρτηθεί στη Γραμματεία της ΕΛ.Ο.Κ κατάσταση των συλλόγων - μελών και των αντιπροσώπων τους που συγκεντρώνουν τις προϋποθέσεις, και ως εκ τούτου έχουν δικαίωμα ψήφου και συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση.
πηγη:elok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου