Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

KARATE CELEBRATES #1YEAR TO GO TO BUENOS AIRES 2018

O κόσμος του Καράτε μετράει αντιστροφα τις ημέρες για να παρακολουθήσει το αναμενόμενο ντεμπούτο του αθλήματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεολαίας. Η οικογένεια του Karate σημείωσε την ημερομηνία 6 Οκτωβρίου 2018 στο ημερολόγιο και οι καρατέκα σε όλο τον κόσμο προσβλέπουν στο ιστορικό γεγονός.

Το καράτε θα κάνει το ντεμπούτο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεολαίας που θα διεξαχθούν στο Μπουένος Άιρες το 2018.

"Μόλις ένα χρόνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Νεολαίας στο Μπουένος Άιρες! (Οι Αγώνες) θα διεξαχθούν στην πόλη όπου γεννήθηκα », δήλωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητης Damian Quintero .

"Σε ένα μόνο χρόνο θα έχουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Νεολαίας στο Μπουένος Άιρες. Θα είναι η πρώτη μας συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Νεολαίας, οπότε θα ήθελα να ευχηθώ καλή τύχη σε όλους τους συμμετέχοντες. Oss! "Δήλωσε ο διπλός παγκόσμιος πρωταθλητής Douglas Brose της Βραζιλίας.

Εν τω μεταξύ, ο ολλανδός πρωταθλητής Samantha Van Lovken δίνει συμβουλές  στα μελλοντικά αστέρια του αθλήματος που προετοιμαζονται για το Μπουένος Άιρες. "Ακολουθήστε τα όνειρά σας και πραγματοπιηστε το!", Δήλωσε ο Kata karateka. "Καλή τύχη και χαιρετισμούς σε όλους τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Νεολαίας. Ραντεβού στο Μπουένος Άιρες το 2018 ", δήλωσε η Σαμάνθα Βαν Λόκκεν.

Το Μπουένος Άιρες 2018 είναι η τρίτη έκδοση των Ολυμπιακών Αγώνων Καλοκαιρινής Νεολαίας. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει περίπου 4.000 κορυφαίους αθλητές ίσου αριθμού ανδρών και γυναικών ηλικίας 15 έως 18 ετών από 206 χώρες. Το καράτε θα είναι μία από τις νέες προσθήκες στο αθλητικό πρόγραμμα του αναμενόμενου γεγονότος.
πηγη:WKF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου