Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Εντυπωσιακή και θερμή υποδοχή των πρωταθλητών καράτε Ά. Πλευρίτη και Α. Παντέλη στην Ύδρα

Οι αθλητές του καράτε από την Ύδρα Άγγελος Πλευρίτης και Αλέξιος Παντέλη διέπρεψαν στους αγώνες του 8oυ Παγκόσμιου πρωταθλήματος της WIKF στο Κουρασάο της Καραϊβικής και αποκόμισαν τέσσερα μετάλλια - Επέστρεψαν πρωταθλητές στην Ύδρα και ο κόσμος τους επιφύλαξε μια εντυπωσιακή  και θερμή υποδοχή στο λιμάνι του νησιού.
Μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου «Η Γροθιάς της Ύδρας» κατέκτησαν τον τίτλο των πρωταθλητών αφού επέστρεψαν με ένα χρυσό και τρία χάλκινα μετάλλια!
Τα μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές της «Γροθιάς της Ύδρας»  Άγγελος Πλευρίτης και Αλέξιος Παντέλη υπό την άξια καθοδήγηση του δασκάλου καράτε του Γυμναστικού Συλλόγου κ. Γιάννη Πράπα.
Χρυσό - Άγγελος Πλευρίτης κατηγορία 10-11 ετών στο αγώνισμα kata 1η θέση.
Χάλκινο - Άγγελος Πλευρίτης κατηγορία 10-11 ετών +35 κιλά αγώνισμα kumite 3η θέση.
Χάλκινο - Αλέξιος Παντέλη κατηγορία 16-17 ετών αγώνισμα kata 3η θέση.
Χάλκινο - Αλέξιος Παντέλη κατηγορία 16-17 ετών +68 κιλά αγώνισμα kumite 3η θέση.


Εντυπωσιακή και εξαιρετικά θερμή υποδοχή  επιφύλαξε το βράδυ της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου 2017 η νεολαία της Ύδρας αλλά και δεκάδες κόσμου στην προκυμαία του λιμανιού της Ύδρας, στον Χρυσό Πρωταθλητή  Άγγελο Ν. Πλευρίτη, τον Αλέξη Παντελή και τον δάσκαλό Καράτε κ. Γιάννη Πράπα.
Στη συνέχεια ο δάσκαλος και οι παγκόσμιοι πρωταθλητές δέχθηκαν ανθοδέσμες στο ειδικό βάθρο που είχε στηθεί για την υποδοχή. Σε ομιλίες τους ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης και η Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου «Η Γροθιά της Ύδρας» κ. Δάφνη Κοφίτσα αναφέρθηκαν στη μεγάλη διάκριση των αθλητών και του δάσκαλου καράτε και έδωσαν συγχαρητήρια στην ομάδα των πρωταθλητών.
Ο δάσκαλος της σχολής Καράτε κ. Γιάννης Πράπας ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην υποδοχή και όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της συμμετοχής της «Γροθιάς της Ύδρας» στο 8o Παγκόσμιο πρωτάθλημα της WIKF στο Κουρασάο της Καραϊβικής.

Στην υποδοχή παρευρίσκονταν, ο Δήμαρχος Ύδρας, Γ. Κουκουδάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Α. Καλύβας, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ύδρας κ. Ι. Μπελεγρής, η Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ύδρας κ Κ. Μαραγκού, ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δήμου Ύδρας κ. Π. Μαρκαντώνης, ο πρώην Δήμαρχος κ. Α. Κοτρώνης, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη του διοικητικού Συμβουλίου "Η Γροθιά της Ύδρας", αθλητές και αθλήτριες του καράτε αλλά και δεκάδες κόσμου.
Εξαιρετικός ο τελετάρχης και  μέλος του Συλλόγου "Η Γροθιά της Ύδρας"  κ. Εμ. Ε. Πούλος κατά την διάρκεια της υποδοχής.
Συγχαρητήρια στους αθλητές για τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις και επιδόσεις αλλά και στον προπονητή Καράτε "Η Γροθιά της Ύδρας"  κ. Γιάννη Πράπα.πηγη:hydraspoliteia.blogspot.gr












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου