Κυριακή 4 Απριλίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ ΕΛΟΚ - ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ 3-4-2021

Το νόμιμο ΔΣ της ΕΛΟΚ όπως αυτό προήλθε από τις εκλογές της 21/4/2018 και το οποίο επανήλθε με την από 24/3/2021 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών και του οποίου Εκλεγμένου ΔΣ η θητεία παρατάθηκε έως τις 30/6/2021, με νεότερη απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών που εξεδόθη την 1/4/2021, συνεδρίασε χθες 3/4/2021 μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom και αποφάσισε τα ακόλουθα:

1. Να προχωρήσει άμεσα στην δήλωση της Εθνικής ομάδας στον Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μαΐου. Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι η καταργηθείσα δια αποφάσεων του Πρωτοδικείου Αθηνών Προσωρινή Διοίκηση δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση των αθλητών με αποτέλεσμα να υπάρχει θέμα προθεσμιών.
2. Να προχωρήσει άμεσα στις υπό του νόμου προβλεπόμενες ενέργειες για την μη συμμόρφωση με τις δικαστικές αποφάσεις της καταργηθείσας Προσωρινής Διοίκησης, δεδομένου ότι αρνούνται παρανόμως και κατά παράβαση της ρητής διαταγής του Πρωτοδικείου Αθηνών να παραδώσουν την διοίκηση (βιβλία, κλειδιά, κωδικούς, ταμείο κλπ.), βάζοντας σε πρόβλημα την ομαλή λειτουργία της ΕΛΟΚ και σε περιπέτειες την αποστολή της εθνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, των οποίων Αθλητών δήθεν για το καλό εκόπτοντο!
3. Να προχωρήσει στην υποβολή μηνυτήριας αναφοράς στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές σχετικά με τα emails και το περιεχόμενο τους που βρέθηκαν στον server της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της ομοσπονδίας και τα οποία αφορούν την κατασκευή της δήθεν έκθεσης διαχειριστικού ελέγχου που έγινε από την εταιρεία KSi με ευθεία παρέμβαση και συγγραφή από τον πρώην Ταμία της καταργηθείσας Προσωρινής Διοίκησης (ΠΔ) της ΕΛΟΚ, ενέργειες οι οποίες έγιναν με γνώση και συνέργεια όλων των υπολοίπων μελών της ΠΔ, όπως προκύπτει από την σωρεία emails και επισυναπτόμενων που βρέθηκαν.
4. Να ενημερώσει με στοιχεία εκτός από τις εισαγγελικές αρχές και τα μέλη μας για τα ευρήματα της «κατασκευασμένης έκθεσης» αλλά και των emails που ανταλλάχθηκαν μεταξύ των 6 μελών της ΠΔ και της ανωτέρω ελεγκτικής εταιρείας KSi.
5. Να ενημερώσει για τις δικές τους νόμιμες ενέργειες, τα φυσικά πρόσωπα των οποίων τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα έχουν προωθηθεί στα emails μελών της ΠΔ και ιδιώτη δικηγόρου οι οποίοι τα κατέχουν και πιθανόν τα επεξεργάζονται παρανόμως!

Επειδή αυτά τα οποία διαπιστώθηκαν από τον έλεγχο στην ΕΛΟΚ από την νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση είναι πολύ σοβαρά, αφορούν όλους μας και τα προσωπικά μας δεδομένα, η ΕΛΟΚ προχωράει και στην ενημέρωση της Ανεξάρτητης Αρχής Προσωπικών Δεδομένων για τις δικές της κατά νόμον ενέργειες.

πηγη:elok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου