Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ ΕΛΟΚ

Το ΔΣ της ΕΛΟΚ μετά και την τελευταία απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (ΜΠΑ) επισημαίνει τα εξής :

Με την από 1.4.2021 απόφαση του ο Πρόεδρος κ. Ευάγγελος Χατζίκος:

1. Απέρριψε την αίτηση των σωματείων της πλειοψηφίας που στηρίζουν την εκλεγείσα διοίκηση της ΕΛΟΚ και δεν χορήγησε προσωρινή διαταγή για διορισμό προσωρινής διοίκησης, γιατί έκρινε ότι ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΕΝΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑ που εξαφάνισαν όλες τις προηγούμενες προσωρινές διαταγές κι αντικατέστησαν τις προσωρινές διοικήσεις με την τελευταία νόμιμα εκλεγείσα διοίκηση,

2. Συγχρόνως διέταξε ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΟΚ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2021, σύμφωνα με τις τελευταίες εκλογές που έλαβαν χώρα τον Απρίλιο του 2018 και τις δικαστικές αποφάσεις που επανέφεραν την προτέρα νόμιμη διοικητική κατάσταση ,

3. Τέλος ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΕΝΝΟΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ (πρόσθετες κι όχι κύριες, όπως εκ παραδρομής αναφέρονται στην απόφαση!) των σωματείων της μειοψηφίας που στήριζαν την προσωρινή διοίκηση Βιδάκη, επειδή επικαλούνται απαραδέκτως την αυτοδίκαιη εφαρμογή της απόφασης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε, βάσει του ούτως ή άλλως ανεφάρμοστου Νόμου Κοντονή.

4. Όσον αφορά την θλιβερή ανακοίνωση των "βυζαντινολόγων νομομαθών" της αυτοανακηρυχθείσας προσωρινής διοικούσας των 6, είναι προφανές ότι δολίως παρερμηνεύουν ακόμα μία δικαστική απόφαση που τους αποβάλλει από την διοίκηση του αθλήματος, αφού... "παίζουν ξύλο με τις λέξεις" στην απέλπιδα προσπάθεια τους να επιβάλλουν με... αυτοδικία μία δήθεν αυτοδίκαιη εφαρμογή ενός φωτογραφικού για το ποδόσφαιρο νόμου από το χρονοντούλαπο της ιστορίας που μεταξύ άλλων αφορά αποκλειστικά περιπτώσεις διοικητικού κενού και προσωρινής διοίκησης!

5.Συμπερασματικά :

Το ΔΣ της κ. ΠΟΝΤΙΔΑ, του κ. ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ κλπ, το οποίο μετά την αναστολή των αποφάσεων της ΕΦΙΠ και του ΑΣΕΑΔ με την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών και τις δύο νικηφόρες για την νομιμότητα προσωρινές διαταγές του Προέδρου κ. ΚΑΣΙΜΗ, παρά την λήξη της θητείας του στις 31.3.2021, ΑΝΑΒΑΠΤΙΣΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ που έκρινε ότι δεν χρειάζεται πλέον προσωρινή διοίκηση ή προσωρινή διοικούσα στην ΕΛΟΚ και παρέτεινε, βάσει ρητής καταστατικής πρόβλεψης, την θητεία του εκλεγμένου ΔΣ μέχρι το τέλος Ιουνίου 2021.
Επισυνάπτεται το διατακτικό της σημερινής απόφασης για την αποκατάσταση της Αλήθειας!

ΠΗΓΗ:elok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου