Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Κυνήγησαν το όνειρο...

Τελείωσε το Προ Ολυμπιακό τουρνουά στο Παρίσι και επιστρέφει η Ελληνική αποστολή χωρίς τη πολυπόθητη πρόκριση, ελπίζοντας στη wild card. 

Αναλυτικά:

Τη 1η μέρα των αγώνων

Στα kata Γυναικών: Η Τζωρτζίνα Ξένου στον 1ο γύρο εκτελώντας καταπληκτικά το kata της πέρασε στον επόμενο γύρο με βαθμολογία 22.8 (3η). Στη συνέχεια ένα μικρό παραπάτημα στο kata του 2ου γύρου ήταν αρκετό να της στοιχίσει την πρόκριση στην 8αδα και να μην προχωρήσει.

Ο  χάλκινος Πανευρωπαϊκός Στέφανος Ξένος στην κατηγορία kumite  -67kg φέρνοντας ισοπαλία στον 1ο γύρο με τον δύσκολο αντίπαλο της Ιορδανίας, έχασε με απόφαση διαιτητών 3-2 και αποκλείστηκε

Η  Μαρία Στόλη στο kumite στο 1ο γύρο κέρδισε 2- 0 την αθλήτρια της Ελβετίας. Στο 2ο γύρο συνέχισε τις νίκες κερδίζοντας με 4-1 την αθλήτρια των Αραβικών Εμιράτων. Στον 3ο αγώνα έχασε με 1-0 από την Ρωσίδα αθλήτρια και έτσι φτάνοντας στα repechage έχασε από την αθλήτρια της Αιγύπτου με απόφαση διαιτητών και αποκλείστηκε απο τη συνέχεια.

Τη 2η μέρα των αγώνων

Στα κατα ανδρών ο Παναγιώτης Καψάλης πέρασε στον επόμενο γύρο με  βαθμολογία  21,32 και στον δεύτερο πήρε 22,14 αλλα δεν προκρίθηκε. .

Η ασημένια Πανευρωπαική, στο Kumite , Βίκυ Πανετσίδου έχασε στον πρώτο αγώνα 3-1 από την αθλήτρια της Αλγερίας και 

ο χρυσός Διονύσης Ξένος , πρωταθλητής Ευρώπης έχασε με αντικανονικό χτύπημα στα τελευταία δευτερόλεπτα  όπου έπαθε ρινικό κάταγμα και αντί για ποινή  μέτρησε για βαθμό και έχασε τον αγώνα από τον Αιγύπτιο αντίπαλό του με σκορ 7-6

Τη 3η μέρα των αγώνων 

Ο Γιώργος Τζάνος και η Ελενα Χατζηλιάδου δεν κατάφεραν να φτάσουν στα μετάλλια και παρέμειναν εκτός ολυμπιάδας .

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας και καλή επιστροφή . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου