Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Μάριος Σιταράς : Υπάρχουν ήδη υφέρποντα θέματα που δεν έχουν απαντηθεί από το προηγούμενο ΔΣ

Ανοιχτή επιστολή  στα μέλη , έστειλε το μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΚ κος Μάριος Σιταράς, με αφορμή το επερχόμενο ΔΣ και τη πρόσκληση που έλαβε για σύγκληση χθες από το πρόεδρο για σήμερα χωρίς εισηγήσεις ,  καθώς και τη κατάσταση που επικρατεί στην ΕΛΟΚ. 

Πιο αναλυτικά αναφέρει :

" Αξιότιμοι κύριοι,

Θα παρακαλούσα όπως μας ενημερώνετε τουλάχιστον 3 ημέρες πριν για την σύγκληση Δ.Σ και όχι τελευταία στιγμή στο πλαίσιο της ορθής και χρηστής διοίκησης. Σας το είχα επισημάνει ήδη από την τελευταία σύγκληση του Δ. Σ. Επίσης τα θέματα να αναγράφονται αναλυτικά καθώς και οι εισηγήσεις επί των θεμάτων προκειμένου να έχουμε όλοι την δυνατότητα να προετοιμαστούμε για οικονομία χρόνου και ξεκάθαρου ψήφου επί όλων των θεμάτων και των υπό θεμάτων αυτών . Στο 3ο θέμα τι σημαίνει λοιπά θέματα και αποφάσεις; Τι ακριβώς θα συζητήσουμε; Μας στέλνετε πρόσκληση για σύγκληση Δ. Σ 1 ημέρα πριν ενόσω δεν κάνετε τον κόπο να μας στείλετε  τις εισηγήσεις σας για το τι ακριβώς θα συζητήσουμε. Κύριοι οφείλω να σας υπενθυμίσω ότι είμαστε μέλη Δ. Σ σε Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου με συγκεκριμένες ευθύνες και υποχρεώσεις έναντι του νόμου και των μελών της Ομοσπονδίας. Υπάρχουν ήδη υφέρποντα θέματα που δεν έχουν απαντηθεί ήδη από το προηγούμενο Δ. Σ όπως:

1) Συμβάσεις εθνικών Προπονητών που συνόδεψαν την Εθνική Ομάδα στο προολυμπιακό τουρνουά

2) Ασφαλιστικές εισφορές αν και εφόσον καταβλήθηκαν των προπονητών που ακολούθησαν την Εθνική Ομάδα στο προολυμπιακό Τουρνουά

3) Αναλυτικό εξοδολόγιο για τα άτομα τα οποία συμμετείχαν στο προολυμπιακό τουρνουά

4) Ποια είναι τα πραγματικά ταμειακά διαθέσιμα εξοφλουμένων όλων των υποχρεώσεων της Ομοσπονδίας μας και όχι στο περίπου.  

5) Ασυμβίβαστο μεταξύ του εθνικού προπονητή Ιωάννη Κανέλλη που συνόδεψε την εθνική Ομάδα στο προολυμπιακό τουρνουά και του συμμετέχοντος στο Δ. Σ υιού του Περικλή Κανέλλη 

6) Αν και εφόσον ο κος Μαργαριτόπουλος, ο κος Τριανταφύλλης , ο κος Κανέλλης ταξίδεψαν ιδιωτικώς στην Γαλλία μαζί με την εθνική ομάδα πως εκτέλεσαν χρέη προπονητών για τους αθλητές μας ενόσω δεν υπήρχε σύμβαση εργασίας μεταξύ των και της Ομοσπονδίας μας. Στην περίπτωση δε για τους δυο πρώτους που δεν ταξίδεψαν ιδιωτικώς τηρούσαν τις προϋποθέσεις σύμφωνα με τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα.

7) Ποια διαδικασία ακολουθήθηκε για την ανάθεση του ταξιδιού καθώς και την κάλυψη των εξόδων της εθνικής ομάδας στο προολυμπιακό τουρνουά. Με απευθείας ανάθεση ή με διαγωνισμό.

8) Αναλυτική ενημέρωση εγγράφως προς όλα τα μέλη του Δ.Σ  για τα ταμειακά διαθέσιμα τα οποία παρέλαβε η Εκλεγμένη Διοίκηση απο την Προσωρινή Διοίκηση και στο αν οι δαπάνες οι οποίες πραγματοποιήθηκαν απο την Προσωρινή Διοίκηση είναι σύννομες με το καταστατικό μας και την εντολή διορισμού τους απο το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Ερωτήματα που χρήζουν άμεσων απαντήσεων και όχι να τεθούν για άλλη μια φορά στις καλένδες.

Επίσης θα παρακαλούσα όπως μας ενημερώσετε ποιος είναι ο διαχειριστής των τηλεδιασκέψεων των Δ.Σ , ποιος κρατάει αρχείο των τηλεδιασκέψεων των Δ.Σ καθώς και ποιοι είναι οι όροι συμμετοχής μας στα Δ.Σ διότι στο τελευταίο Δ.Σ παρατηρήθηκε κλείσιμο των μικροφώνων κατά την διάρκεια συνομιλίας μεταξύ των μελών του Δ. Σ, καθώς και από ποιον μπορούμε να ζητήσουμε αντίγραφο των τηλεδιασκέψεων των Δ. Σ για κάθε νόμιμη χρήση.


Με εκτίμηση,

Μάριος Σιταράς"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου