Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Χρυσό μετάλλιο, Διακρίσεις και Εμπειρίες για την σχολή καράτε «Γκότζου Κάι-Καράτε Αθήνας» με προπονητή τον Δημήτρη Τσακατάνη.

Δελτίο Τύπου

Χρυσό μετάλλιο, Διακρίσεις και Εμπειρίες  για την σχολή καράτε -πρότυπο στην ανέλιξη πρωταθλητών του αθλητικού συλλόγου, «Γκότζου Κάι-Καράτε Αθήνας» με προπονητή τον Δημήτρη Τσακατάνη.
Με Χρυσό μετάλλιο, Διακρίσεις και Εμπειρίες επέστρεψε από το Διεθνές τουρνουά της Κωνσταντινούπολης που πραγματοποιήθηκε 25-29 Νοεμβρίου, η σχολή καράτε «Γκότζου Κάι-Καράτε Αθήνας» με προπονητή τον Δημήτρη Τσακατάνη.
Η σχολή έλαβε μέρος στο συγκεκριμένο Τουρνουά που πραγματοποιήθηκε από την Τουρκική ομοσπονδία καράτε η οποία αποτελεί την Δεύτερη καλύτερη ομάδα στον Κόσμο. Στο τουρνουά συμμετείχαν 1025 αθλητές από 16 κράτη.
Το χρυσό μετάλλιο κατέλαβε η επί χρόνια πανελληνιονίκης στα Κατά Γυναικών Σοφία Λιβιτσάνου, η οποία στο ίδιο στάδιο είχε κερδίσει και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα .
Διάκριση για την Πένυ Κουλουρίδου που κατάφερε να μπει στην οκτάδα στην κατηγορία Κάτα Νεανίδων καθώς και για τους αθλητές  Δαμιανό Ιακωβίδη, Σπύρο Ιακωβίδη και Βασίλη Τσέβη που μπήκαν στους 16 στην κατηγορία Κάτα Παίδων.
Η σχολή ήρθε 10η στην γενική κατάταξη και οι αθλητές της άφησαν τις καλύτερες υποσχέσεις για το μέλλον ενώ προετοιμάζονται μαζί με τον προπονητή τους για τους επόμενους αγώνες.


J.K.F. GOJU KAI KARATE ATHENS
Ο Σύλλογος των πρωταθλητών
ΔΕΚ. ΧΡ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 47, ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Η Σχολή λειτουργεί  Δευτέρα-Παρασκευή 18:00-22:00
Πληροφορίες ΤΗΛ.: 210 - 9761103 – 6972 282 743
http://www.gojuryu.gr
Μέλος: Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ.Ο.Κ
            Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Καράτε E.Κ.F
            Ιαπωνικής Ομοσπονδίας Καράτε J.K.F.
            Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε W.K.F.
Αναγνωρισμένος : από τη Γ.Γ.Α.  ΑΡ. ΑΝΑΓ. No. 17845/13-05-91




Σοφία Λιβιτσάνου – Χρυσό Μετάλλιο           






Δημήτρης Τσακατάνης - Σοφία Λιβιτσάνου – Πέννυ Κουλουρίδου - Δαμιανός Ιακωβίδης – Σπύρος Ιακωβίδης – Βασίλης Τσέβης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου