Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Αλλαγές απο την WKF στα Karate1 Premier League από το 2017

Η σειρά Karate1 Πρέμιερ Λιγκ θα υποστεί αλλαγές απο  το 2017
Εκτεταμένες αλλαγές σε ισχύ από το 2017, προκειμένου να ενισχυθεί η προβολή του αθλήματος, δήλωσε  ο Πρόεδρος της WKF  Antonio Εσπίνος.
Μέχρι τώρα επιτρέπονται να πραγματοποιηθούν  εως 10 πρωταθλήματα Πρέμιερ Λιγκ ανα έτος ενώ απο το 2017  θα ανέρχονται σε οκτώ.
Οι οκτώ καλύτερες εκδηλώσεις που θα βασίστούν  στη σεζόν του 2016 θα αποτελέσουν  τη βάση του νέου ημερολογίου, το οποίο θα ενσωματώνει μια ελαφρώς διαφορετική μορφή.
The Karate1 Premier League series will undergo changes for the 2017 campaign ©WKF
Τα πρωταθλήματα θα πραγματοποιούνται  σε διάστημα τριών ημερών, αντί για δύο, ενώ ο τελικός έχει προγραμματιστεί στο τέλος της κάθε εκδήλωσης ημέρα Κυριακή και θα μεταδίδεται τηλεοπτικά σε όλο τον κόσμο από την WKF και μια σειρά από κατόχους δικαιωμάτων.
Η WKF έχει  ήδη συνάψει συμφωνίες με τις τηλεοπτικές επιχειρήσεις, καθώς και ένα εμπορικό βραχίονα για να βοηθήσει στην αγορά και να πωλούν τα δικαιώματα για τα γεγονότα, όπως ισχυρίστηκε ο πρόεδροε της WKF Αντονιο Εσπίνος
Το 2015 Karate1 Πρέμιερ Λιγκ σεζόν τελείωσε  στην Οκινάουα και "Έχουμε ήδη αποφασίσει σχετικά με τις αλλαγές αυτές," είπε επίσης και ως Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Καράτε.
"Η μορφή θα είναι παρόμοια  οπώς θα μεταδιδονται τα  Παγκόσμια Πρωταθλήματα μας ετσι και τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.Αυτό θα μας επιτρέψει να πολλαπλασιάσει την προβολή και την έκθεση του αθλήματός  μας,
"Στο καράτε υπάρχει τεράστια δραστηριότητα σε όλο τον κόσμο και θα πραγματοποιήσουμε και  άλλες εκδηλώσεις πάντα υπό την καθοδήγηση της WKF.και αυτή η τηλεοπτική κάλυψη θα  επιτρέψει στους αθλητές να αυξήσουν την ποιότητα και το επίπεδο τους".
Δεν είναι ακόμη γνωστό αν η σειρά των γεγονότων θα εξακολουθεί να ονομάζεται  Premier League, αλλά  εάν παραμείνουν οι αγώνες με αυτο τον τίτλο , μόνο αυτοί  θα μεταδίδονται  και θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν  τον τίτλο.
Όποιες αλλες εκδηλώσεις  πραγματοποιούνται , θα πρέπει να πραγματοποιηθούν με διαφορετικό έμβλημα.
Συνολικά 10 εκδηλώσεις της Premier League έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο έτος, αρχής γενομένης από το Παρίσι τον Ιανουάριο, με τον μεγάλο τελικό που θα λάβει χώρα στην Okinawa  για τρίτη συνεχή χρονιά.
Η σειρά θα επισκεφθεί, επίσης, αλλες δύο ηπείρους την Αμερική και την Αφρική, χωρίς να είναι ακόμα οι  ακριβείς ημερομηνίες και τοποθεσίες από την WKF.
By Liam Morgan at the Okinawa Prefectural Budokan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου