Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Μετάλλια και απονομές μαύρων ζωνών για Καράτε Wado Ryu Αμαλιάδας

Για μία ακόμη φορά έφεραν μετάλλια στην Αμαλιάδα οι αθλητές του Α.Σ. Καράτε Wado Ryu Αμαλιάδας – Ολυμπιακή Φλόγα. Από το Κύπελλο Καράτε Νότιας Ελλάδας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (Ε.Λ.Ο.Κ.) επέστρεψαν με μετάλλια οι Ηλίας Τσαρούχας, Χρήστος Τραγουστής, Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, Νίκος Μαγκαφάς και Γιώργος Τσιχλιάς.
Ο προπονητής όλων των σχολών του συλλόγου στο Νομό Ηλείας (Αμαλιάδα, Πύργο, Αρχ. Ολυμπία, Ζαχάρω, Πανόπουλο) και γραμματέας της Τεχνικής Επιτροπής Νότιας Ελλάδας της Ε.Λ.Ο.Κ., Διαμαντής Κρεμμύδας και ο εκπαιδευτής των σχολών Αμαλιάδας και Πανόπουλου, Γιάννης Τσιχλιάς έμειναν ευχαριστημένοι από την αγωνιστική προσπάθεια των αθλητών που για μία ακόμα φορά τίμησαν τον σύλλογο και την Αμαλιάδα με διακρίσεις.
Επίσης, στις καθιερωμένες εξετάσεις ζωνών στη σχολή της Αμαλιάδας απονεμήθηκαν οι πρώτες μαύρες ζώνες μετά από 5 χρόνια λειτουργίας της σχολής. Μαύρη ζώνη απονεμήθηκε στον Ηλία Τσαρούχα και στη Σία Χαλικιά μετά από επίπονη διαδικασία εξέτασης 2 ωρών σύμφωνα με τα Ιαπωνικά και Ευρωπαϊκά πρότυπα από τον Διαμαντή Κρεμμύδα Sensei. Στις εξετάσεις απονεμήθηκαν και 23 έγχρωμες ζώνες στους υπόλοιπους μικρούς και μεγάλους αθλητές της σχολής.
karate amal2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου