Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

"Σπάνε ρεκόρ – Κατακτούν μετάλλια. Τους γνωρίζεις; Γνώρισε τους Στήριξε τους. Το αξίζουν."

Σε λίγες μέρες ξεκινούν οι Παραολυμπιακοί αγώνες και η ελληνική αποστολή θα ξεκινήσει την προσπάθειά της. Ολοι οι Έλληνες αθλητές,  είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να χαρίσουν ξανά στιγμές χαράς και υπερηφάνειας στην Ελλάδα.  Σ' ένα εκπληκτικό βίντεο που κυκλοφόρησε γνωστή εταιρεία ηλεκτρονικών , καλεί τους Έλληνες να γνωρίσουν την Παραολυμπιακή ομάδα της χώρας μας.
Πρωταγωνιστές της καμπάνιας είναι οι αθλητές Δήμητρα Κοροκίδα, Αντώνης Τσαπατάκης, Χρήστος Καπέλλας και Παναγιώτης Τριανταφύλλου. Η Δήμητρα Κοροκίδα είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος, αθλήτρια του Τάε Kβον Nτο και άλλων τριών κορεάτικων πολεμικών τεχνών με πολλές διακρίσεις σε παγκόσμια πρωταθλήματα στίβου. Στους Παραολυμπιακούς του Ρίο, θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη σφαιροβολία. Ο Αντώνης Τσαπατάκης είναι δευτεραθλητής κόσμου στην κολύμβηση, κάτοχος δύο πανελλήνιων ρεκόρ και 29 μεταλλίων, μεταξύ των οποίων 23 χρυσά, σε παγκόσμια, πανευρωπαϊκά και πανελλήνια πρωταθλήματα. Ο Χρήστος Καπέλλας κατέχει το πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα εις ύψος και έχει συμμετάσχει σε πολλές ευρωπαϊκές και παγκόσμιες αθλητικές διοργανώσεις. Τέλος, ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου είναι αθλητής της ξιφασκίας με αμαξίδιο και παίκτης της Εθνικής Oμάδας Μπάσκετ. Είναι κάτοχος χρυσού και χάλκινων μεταλλίων σε παγκόσμια πρωταθλήματα και Παραολυμπιονίκης.
Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες και να γνωρίσετε και τους υπόλοιπους σπουδαίους αθλητές της ελληνικής αποστολής, μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.gnorisetous.gr

Δείτε το video 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου