Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Προπόνηση προ-εθνικών ομάδων και σεμνάριο διαιτησίας




Παράλληλα με την προπόνηση των προ-εθνικών ομάδων και ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων – Νέων & Κυπέλλου -21 ετών το προσεχές Σαββατοκύριακο 1 & 2 Οκτωβρίου 2016, η ΚΕΔ/ΕΛΟΚ διοργάνωσε Σεμινάριο Διαιτησίας & Κανονισμών Αγώνων στο πλαίσιο εκπαίδευσης του Σώματος Διαιτησίας/ΕΛΟΚ.

Το Σεμινάριο επιμελήθηκαν οι κύριοι Ι. Κανέλλης (Πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΛΟΚ), Ι. Στυλιανόπουλος (Γραμματέας ΚΕΔ/ΕΛΟΚ) και Γ. Σιγάλας (Μέλος ΚΕΔ/ΕΛΟΚ).
Να σημειωθεί ότι το σεμινάριο βοήθησαν και οι αθλητές των προ-εθνικών ομάδων για την προσομοίωση συνθηκών αγώνων κατά την εφαρμογή των κανονισμών






Οι αθλητές προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Εθνικού Προπονητή κ. Στέλιου Σκαρογιάννη τον οποίο συνέδραμαν οι Βοηθοί του στο προπονητικό team της Εθνικής Ομάδας κύριοι Φώτης Λεκάκος και Γιάννης Σύλλας. Την προπόνηση παρακολούθησαν απο πλευράς Διοίκησης της ΕΛΟΚ ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Μπουλουμπασης, η Γενική Γραμματέας κα Εμμανουέλα Ποντίδα, ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής κ. Παναγιώτης Χονδροματίδης καθώς επίσης και ο Διευθυντής Αθλήματος κ. Κέϋβαν Γκάζι.


 




 
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου