Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις προαγωγής ζώνης του Πανημαθιακού Συλλόγου καράτε, (Παράρτημα Μακροχωρίου)

ΠΑΝΗΜΑΘΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΤΕ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ Γ.Γ.Α. ΡΕΝΑ ΧΑΣΙΩΤΟΥ ΠΑΝΕΤΣΙΔΟΥ

Image may contain: 12 people, people sitting and indoorΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 οι εξετάσεις προαγωγής ζώνης των αθλητών του Πανημαθιακού Συλλόγου καράτε, (Παράρτημα Μακροχωρίου) με προπονήτρια την Κα Ρένα Χασιώτου.

Image may contain: 6 people, indoorImage may contain: 10 people, people standingH αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις ήταν κατάμεστη από γονείς και φίλους των αθλητών του Συλλόγου που ήταν παρόντες και στήριξαν με το χειροκρότημα τους την πρόοδο κι εξέλιξη των αθλητών, συγχαίροντας στο πέρας της εκδήλωσης την προπονήτρια Ρένα Χασιώτου για το καταπληκτικό έργο ζωής που προσφέρει στην κοινωνία μας, διδάσκοντας ήθος και πειθαρχία στα παιδιά, για την αγάπη και το ζήλο της σ’ αυτό το κοινωνικό λειτούργημα που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και για τις πρωτιές σε πανελλήνιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο των αθλητών του Πανημαθιακού Α.Σ. που είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς με υποδομή και γνώση.

Εξεταστές ήταν: κ. Νίκος Πανετσίδης, Επίσημος εξεταστής ΕΛ.Ο.Κ. και Ευρωπαϊκός Διαιτητής Α’, ο κ. Ανδρέας Πανετσίδης προπονητής στο Παράρτημα στα Παλατίτσια και Βεργίνα αλλά και του τμήματος Πανημαθιακός - Cross Fit στη Βέροια στο 2ο Γυμνάσιο Βέροιας, ο κ. Σιδηρόπουλος Γιάννης προπονητής του Συλλόγου «ΜΑΚΕΔΩΝ» και Εθνικός Διαιτητής και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Βίκυ Πανετσίδου.πηγη:FB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου