Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Δείτε το Ντοκιμαντερ "Karate Magic στο Linz" απο την WKF, που έκανε πρεμιερα στο Ολυμπιακό Κανάλι

Το ντοκιμαντέρ "Karate Magic στο Linz"  έκανε πρεμιέρα αποκλειστικά στο Ολυμπιακό Κανάλι την Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου Η ταινία 30 λεπτών  αφηγείται την ιστορία των από το  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε από τις συγκινήσεις και τον ενθουσιασμό των χιλιάδων καρατέκα και τους οπαδούς Καράτε σε όλο τον κόσμο έως την αναζήτηση των μεταλλίων και τις εμπειρίες των κορυφαίων ανταγωνιστών και «Karate Stars» κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Στο Παγκόσμιο Πρωταθλήμα Καράτε που πραγματοποιήθηκε στο Linz της Αυστρίας από τις 25 Οκτωβρίου έως 30. οι νέοι ήρωες  του Καράτε στέφθηκαν σε πρώτη εμβληματική εκδήλωση του αθλήματος, μετά την ανακοίνωση ότι το Karate συμπεριλήφθηκε στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων Τόκιο το 2020.

Οι καλύτερες στιγμές μπροστά και πίσω από τα παρασκήνια με τους κύριους παράγοντες του αθλήματος είναι το θεμέλιο και επίκεντρο του ντοκιμαντέρ, το οποίο ανιχνεύει τη διαδρομή των αθλητών από την άφιξή τους στον τόπο διεξαγωγής έως και της αναμενόμενης στιγμής με το αποκορύφωμα των μεταλλίων και την παρουσίασή τους ως Παγκόσμιοι Πρωταθλητές. Το"Karate Magic στο Linz" απεικονίζει επίσης τις ιδιαιτερότητες και ιδιομορφίες της πειθαρχίας πριν από το ντεμπούτο του ως ολυμπιακό άθλημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Η παραγωγή είναι από την WKF, και το ντοκιμαντέρ έκανε πρεμιέρα αποκλειστικά στο Ολυμπιακό Κανάλι.

«Το ντοκιμαντέρ αυτό είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να δείξει το μέγεθος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος μας και τον ενθουσιασμό του αθλητισμού μας. Είμαι σίγουρος ότι οι λάτρεις του καράτε θα απολαύσουν αυτήν την ταινία, και θα ήθελα να ευχαριστήσω το Ολυμπιακό Κανάλι για την εξαιρετική υποστήριξη και τη συνεργασία του για να προάγει το άθλημα μας σε εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, "είπε ο WKF Πρόεδρος Antonio Εσπίνος.

Απολαύστε το εδώ "Karate Magic στο Linz"
πηγη:WKF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου