Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία η αναβάθμιση ζωνών (ΚΥU) από τον AΣ «Γκότζου Κάι-Καράτε Αθήνας»


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18/12 η αναβάθμιση ζωνών (ΚΥU) από τον Aθλητικό Σύλλογο Καράτε «Γκότζου Κάι-Καράτε Αθήνας» με Εκπαιδευτή -Προπονητή τον Δημήτρη Τσακατάνη. Οι Αθλητές  έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατέπληξαν τους γονείς και τους φίλους με τις επιδόσεις τους στις εξετάσεις τους για την αναβάθμιση ζώνης που είναι αποτέλεσμα της σκληρής τους προπόνησης.

Στην κατάμεστη αίθουσα κατά την διάρκεια της αναβάθμισης πραγματοποιήθηκε επίδειξη από τους Αθλητές, Κλεάνθη Μιτσιούλη και Πενυ Κουλουρίδου που βοήθησαν σημαντικά στην διαδικασία.

Με  το τέλος των εξετάσεων  οι επιτυχόντες πήραν διπλώματα και ζώνες ανάλογα με την ύλη που γνώριζαν καθώς και το ζεστό χειροκρότημα όλων για την πρόοδο και την εξέλιξη τους

Ο Προπονητής Δημήτρης Τσακατάνης- Eξεταστής της Oργάνωσης JKF GOJUKAI-SEIWAKAI  GREECE  μετά την ολοκλήρωση της Αναβάθμισης ζωνών(KYU) δήλωσε:


Προπονούμαστε συστηματικά και οι επιτυχίες του συλλόγου μας το αποδεικνύουν. Το Ήθος και η πειθαρχία, μέσα κι έξω από το dojo, είναι βασικά στοιχεία όλων των Αθλητών μας και το γνωρίζουν όλοι .Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους Αθλητές που  προάχθηκαν στην ανώτερη ζώνη(KYU).

Ευχαριστώ θερμά τους Αθλητές  Κλεάνθη Μιτσιούλη 3ο Dan  και την Πένυ Κουλουρίδου 1ο Dan  αλλά και τους γονείς που συμμετέχουν στις αγωνιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις του συλλόγου μας  αναγνωρίζοντας την ποιότητα και το ήθος μας.

Η νέα χρονιά θα μας βρει στο καινούργιο μας Dojo, τηρώντας όλες τις ολυμπιακές προδιαγραφές, κάνοντας ακόμα καλύτερη και αποδοτικότερη την προπόνηση μας δείχνοντας τον δρόμο για νέες και μεγαλύτερες επιτυχίες.

Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά Καλές Γιορτές με Υγεία.
πηγη:gojuryu.gr


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου