Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Ο Χριστόφορος Παραστατίδης δηλώνει για την Τοπική Επιτροπή Καράτε Βορείου Ελλάδος

Image may contain: 18 people, people smiling
Στην σελίδα της Τοπικής Επιτροπής Καράτε Βορείου Ελλάδος στο FB διαβάζουμε:

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣEIΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ :
Χριστόφορος Παραστατίδης :Ένας αθλητής του Καράτε έχει ανάγκη την ομαδική προπόνηση για να βελτιώσει τα στοιχεία που συνθέτουν τη βάση για να εξελιχθεί σε έναν ολοκληρωμένο αθλητή του Kata και του Kumite.
Η προπόνηση των κλιμακίων δεν διαφέρει από την καθημερινή προπόνηση που κάνει ο αθλητής στον σύλλογό του, μα τα οφέλη αυτών είναι βασικά για την εξέλιξή του.
Ο αθλητής δεν εχει την δυνατότητα να λαμβάνει μέρος σε αγώνες κάθε Κυριακή (όπως σε αλλα αθλήματα ) για να χτίσει την εμπειρία και την αποτελεσματικότητα του. Οι προπονήσεις των κλιμακίων προσφέρουν στον αθλητή νέες εμπειρίες από πολλαπλούς συναθλητές - αντιπάλους.
Οι προπονήσεις του κλιμακίου της Βορείου Ελλάδος πραγματοποιούνται υπό την καθοδήγηση των Ομοσπονδιακών Προπονητών και Βοηθών Προπονητών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε προκειμένου να αναπτυχθούν οι ικανότητες των αθλητών ενόψει των Πανευρωπαϊκών αγώνων των ενώσεων και της Ολυμπιάδας του 2018 και του 2020.
Σε ένα δυναμικό κλίμα, οι αθλητές που λαμβάνουν μέρος, προπονούνται με διαφορετικούς αθλητές από διάφορους συλλόγους της Βορείου Ελλάδος βελτιώνοντας την τεχνική τους, την αποδοτικότητα τους και μεγαλώνοντας την εμπειρία τους.
Είμαι ευχαριστημένος από την αποδοτικότητα και από την συνεργασία όλης της ομάδας. Προσπαθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα των αθλητών μας κάθε φορά και περισσότερο.
Με εκτίμηση, Παραστατίδης Χριστόφορος
ΠΗΓΗ: FB ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΚΑΡΑΤΕ  Β. ΕΛΛΑΔΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου