Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

«Σύλλογος Ολυμπιακή Φλόγα»: Γεμάτοι μετάλλια και εμπειρίες επέστρεψαν από το Montenegro-Φωτό

karate.pagkosmio.kupello4Συμμετείχε στους αγώνες  για το Διεθνές Κύπελλο Καράτε που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στο Montenegro

Συγκεκριμένα το πρωί της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου ξεκίνησε από τον Πύργο πούλμαν με την ομάδα της σχολής του κ. Διαμαντή Κρεμμύδα «Σύλλογος Ολυμπιακή Φλόγα» όπου στο Ρίο Αντίρριο τους παρέλαβαν τα πούλμαν της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.
karate.kupello.ntabariskarate.pagkosmio.kupello3Ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα για τα παιδιά που έλαβαν μετάλλια. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι όποια κράτη θα κατάφερναν να συγκεντρώσουν περισσότερα μετάλλια θα “σήκωναν” και το κύπελλο της διοργάνωσης, με χαρά και υπερηφάνεια λοιπόν το κύπελλο παρέλαβε η Ελληνική αποστολή το οποίο και σήκωσε στη μέση του γηπέδου.
Την ομάδα του κ. Κρεμμύδα αντιπροσώπευσαν επάξια 5 συμμετέχοντες εκ των οποίων οι 3 έλαβαν χάλκινα μετάλλια, ο Ντάβαρης Λευτέρης, η Ζαχαροπούλου Αλεξία και η μικρή Παρασκευοπούλου Μαρίνα που υπερήφανα κράτησε την ελληνική σημαία μας.
Ένα μεγάλο και ξεχωριστό μπράβο αξίζουν για την προσπάθεια τους οι άλλοι δύο συμμετέχοντες Ηλιοπούλου Αφροδίτη και Ζαφειροπούλου Παναγιώτα καθώς έδωσαν την ψυχή τους για τον αγώνα και το ευχαριστήθηκαν όσο δεν πάει. Όλοι τους είναι νικητές και αξίζουν τα συγχαρητήρια μας.
Τέλος, η ομάδα «Σύλλογος Ολυμπιακή Φλόγα» θέλησε να ευχαριστήσει από καρδιάς τους χορηγούς που βοήθησαν με την συμμετοχή τους την Ελληνική αποστολή, κ. Κωνσταντίνο Παπανδρέου (φιάλες υγραερίου), το κατάστημα Istante, το κατάστημα jumbo Ασημακόπουλος και τον κ. Χαράλαμπο Ανθούλη.πηγη:ilia24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου