Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Μεγάλη συμμετοχή στο Κύπελλο Καράτε Κεντρικής Ελλάδος στα Τρίκαλα

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Κύπελλο Καράτε Κεντρικής Ελλάδος την Κυριακή 21 Μαΐου στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων.

Στους αγώνες συμμετείχαν 300 αθλητές ηλικίας 6 ετών και άνω και αγωνίστηκαν ανάλογα με τον βαθμό τους (ζώνη ) σε Κάτα & Koumite. Οι αγώνες έγιναν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε και την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Τρικκαίων.

Τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Τρικάλων κ. Δημήτριος Παπαστεργίου, η Αντιδήμαρχος κα Έφη Λεβέντη, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας κ. Βασίλειος Αναγνωστόπουλος  και ο Λοχαγός, Υπεύθυνος Μαχητικών Αθλημάτων της ΣΜΥ.

Από την ΕΛ.Ο.Κ τίμησαν τους αγώνες ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Μπουλούμπασης ,  η Αντιπρόεδρος κα Εμμανουέλα Ποντίδα και ο  Επίτιμος Πρόεδρος και μέλος της ΔΟΕ κ. Γεώργιος Γερόλυμπος .

Υπεύθυνος της επιτυχημένης διοργάνωσης ήταν το Team του  Α.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΣ όπου συμμετείχαν με 60 αθλητές κατακτώντας μεγάλο αριθμό  μεταλλίων και παρουσιάζοντας μια άψογη εμφάνιση.

Κατά την τελετή έναρξης ο Υπεύθυνος  Προπονητής του Συλλόγου κ. Ευθύμιος Καραβίνος ευχαρίστησε τους προπονητές , αθλητές και όσους βοήθησαν στην πρώτη επίσημη εκδήλωση του Καράτε στην πόλη μας .

Το Καράτε είναι ένα από τα νέα Ολυμπιακά Αθλήματα του 2020 και έχει να προσφέρει τα μέγιστα στους αθλητές του. πηγη:trikalaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου