Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Έφτασε στην πηγη ....

¨Έφτασε στην πηγη αλλά, Μετά από πολλά χρόνια, το ελληνικό καράτε δεν κατάφερε να μπει στα μετάλλια ενός ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο Γιώργος Τζάνος ηττήθηκε 1-0 στον μικρό τελικό της κατηγορίας -84κ. από τον Ρώσο Ντενισένκο κι έτσι η ελληνική αποστολή επιστρέφει με «άδειες» αποσκευές από το Κοτζαέλι της Τουρκίας, που φιλοξένησε το 52ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών, Γυναικών.
Σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα εκπλήσσει δυσάρεστα, αφού οι Ελληνες καρατέκα ήταν έως τώρα συνεπείς στα μεγάλα ραντεβού. Ομως, φαίνεται πως μετά την είσοδο του καράτε στον Ολυμπιακό κύκλο τα δεδομένα έχουν αλλάξει, ο ανταγωνισμός για τις λίγες θέσεις που οδηγούν στο Τόκιο είναι πολύ πιο σκληρός και η Ελληνική Ομοσπονδία (ΕΛΟΚ) είναι υποχρεωμένη εκ των πραγμάτων πλέον να ακολουθήσει τις εξελίξεις.
Εντός των προσεχών ημερών αναμένονται κρίσιμες συναντήσεις και σημαντικές αποφάσεις, με γνώμωνα τη βελτίωση των συνθηκών και τη χάραξη νέας πορείας. Το Ευρωπαϊκό της Τουρκίας μπορεί να αποτελέσει ηχηρό μήνυμα, αρκεί να επιθυμούν όλοι να το ακούσουν…πηγη:mahitikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου