Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Έρχονται τα πρώτα Βραβεία Αθλητικής Διοίκησης από ΚΕΔΑ-ΚΟΑ-ΕΑΚ

Την διοργάνωση των πρώτων βραβείων Αθλητικής Διοίκησης ανακοίνωσε την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου η πρόεδρος της Κυπριακής Εταιρείας Διοίκησης Αθλητισμού (ΚΕΔΑ) Δρ. Μαίρη Χαραλάμπους-Παπαμιλτιάδη.

Τα βραβεία θα διοργανώνονται σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού (ΚΟΑ) και την Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ). Η Δρ. Χαραλάμπους – Παπαμιλτιάδη, στην παρουσία τόσο του πρόεδρου του ΚΟΑ, κ. Κλεάνθη Γεωργιάδη όσο και του πρόεδρου της ΕΑΚ, κ. Παναγιώτη Φελλούκα τους ευχαρίστησε για την άμεση και θετική ανταπόκρισή τους στην πρόταση της ΚΕΔΑ για συνδιοργάνωση των Βραβείων Αθλητικής Διοίκησης, και πρόσθεσε ότι η σύμπραξη αυτή αποτελεί εγγύηση της επιτυχίας του θεσμού.

Επιπρόσθετα, η πρόεδρος της ΚΕΔΑ επισήμανε ότι η καθιέρωση του θεσμού των βραβεύσεων στον τομέα της αθλητικής διοίκησης έχει ως στόχο την αναγνώριση και την επιβράβευση αξιόλογων ενεργειών στον τομέα της αθλητικής διοίκησης αλλά και την προώθηση καλύτερων πρακτικών διακυβέρνησης στους  αθλητικούς οργανισμούς της Κύπρου και καλύτερης διαχείρισης του αθλητικού προϊόντος. Επιπρόσθετα, ανέφερε, στόχος των βραβείων είναι να προωθήσουν συνέργειες και συμπράξεις των αθλητικών οργανισμών με τον επιχειρηματικό τομέα με αμοιβαία οφέλη.

Ενδεικτικά, η πρόεδρος της ΚΕΔΑ αναφέρθηκε στις κατηγορίες «πρακτικές καλής διακυβέρνησης», «αθλητικό μάρκετινγκ» και «αθλητικός τουρισμός», οι οποίες θα αφορούν αποκλειστικά σε ενέργειες αθλητικών οργανισμών, καθώς και στις κατηγορίες «αθλητική χορηγία» και «κοινωνική ευθύνη στον αθλητισμό» οι οποίες θα επιβραβεύουν ενέργειες του επιχειρηματικού τομέα που υποστηρίζουν σημαντικά τον αθλητισμό της Κύπρου. Λεπτομέρειες αναφορικά με τις κατηγορίες βραβεύσεων, τα κριτήρια για κάθε κατηγορία και τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν θα δημοσιευτούν σε μεταγενέστερο στάδιο.


 Εκ του Γραφείου Τύπου ΚΕΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου