Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Ανακοίνωση της ΕΛΟΚ και αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΟΚ

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα εγχρώμων ζωνών της ΕΛΟΚ με απόλυτη επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή όπως πάντα.
Την Κυριακή 5/11/2017 διεξήχθη η επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση (ΓΣ) της ΕΛΟΚ στην οποία συμμετείχαν 80 εκπρόσωποι συλλόγων μελών της ομοσπονδίας με δικαίωμα ψήφου.
Η ΓΣ έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις :
1. Με ομόφωνη απόφαση της διέγραψε 23 συλλόγους απο μέλη της που δεν πληρούσαν τις διατάξεις του καταστατικού της
2. Ενέκρινε τον προυπολογισμό του 2018 με αυξημένη πλειοψηφία καθόσον καταγράφησαν μόνον 12 ψήφοι εναντίον.
3. Ενέκρινε ομόφωνα τους νέους κανονισμούς της ΕΛΟΚ.

Κατά την συζήτηση των κανονισμών της ΕΛΟΚ οι 12 εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης δημιούργησαν λεκτικό επεισόδιο και αποχώρησαν.

Η ΓΣ επίσης ομόφωνα προχώρησε στις παρακάτω αποφάσεις:
1. Εδωσε εντολή στο ΔΣ της ΕΛΟΚ να προχωρήσει σε όλα τα νόμιμα μέσα εναντίον όσων με τις δήθεν καταγγελίες τους και άλλες ενέργειες βλάπτουν το κύρος του αθλήματος, της ΕΛΟΚ και των μελών της.
2. Εδωσε εντολή στο ΔΣ της ΕΛΟΚ να προχωρήσει άμεσα στην υποβολή αγωγών εναντίον όσων με τις ενέργειες τους νομικές κλπ ζημιώνουν το άθλημα, την ομοσπονδία και τα μέλη της
3. Εξουσιοδότησε το ΔΣ της ΕΛΟΚ να προχωρήσει στα νόμιμα μέτρα σχετικά με το θέμα του ταμείου της Μεσογειακής Ομοσπονδίας Καράτε.
4. Με ομόφωνο ψήφισμα της, η ΓΣ αποδοκίμασε έντονα τους δήθεν καταγγέλοντες που με ψευδείς καταγγελίες και υβριστικές αναρτήσεις στα social media, διασύρουν την ομοσπονδία και βλάπτουν το άθλημα και τους χαρακτήρισε ανεπιθύμητους στο ελληνικό Καράτε.
πηγή:FBElok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου