Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Το Pluton Travel & Tours δίπλα στην Εθνική Καράτε Κύπρου

Η εταιρεία Pluton Travel & Tours στηρίζει έμπρακτα τον Κυπριακό αθλητισμό και το απέδειξε για μια ακόμη φορά με την χορηγία που έδωσε στην Εθνική μας στο Καράτε.

Η Εθνική Καράτε θα ταξιδέψει στην Ιταλία και θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Καράτε που θα λάβει χώρα από τις 29 Νοεμβρίου μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου. Η εταιρεία Pluton Travel & Tours λοιπόν δίπλα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Από πλευράς της εταιρείας μίλησε ο Διευθυντής Αντώνης Αντωνίου ενώ από την Εθνική ομάδα τον λόγο πήρε ο προπονητής Τάσος Βασιλείου.

Από την πλευρά του ο κ. Αντωνίου ανάφερε ότι «Ό,τι καλύτερο σε όλους. Είναι τιμή μας σαν εταιρεία να είμαστε χορηγοί της Κυπριακή Ομοσπονδίας παραδοσιακού Καράτε. Πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα, στους προπονητές, στους παίχτες και σε όλα τα παιδιά. Πάντα θα είμαστε χορηγοί και υποστηρικτές ειδικά των Εθνικών ομάδων που ανεβάζουν το επίπεδο της Κύπρου και κάνουν το νησί μας πιο γνωστό στο εξωτερικό. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία, πάντα επιτυχίες και πάντα ό,τι καλύτερο στην ζωή όλων των αθλητών.»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής τόνισε «Από την πλευρά μου ως προπονητής της Εθνικής ομάδας παραδοσιακού Καράτε θα ήθελα να ευχαριστήσω των Διευθυντή της εταιρείας Pluton Travel & Tours για την υποστήριξη προς την Κυπριακή ομάδα. Εμείς μέσα από την αθλητική προσπάθεια που κάνουμε θα προσπαθήσουμε ό,τι καλύτερο για την Κύπρο μας. Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα γίνει από τις 29 Νοεμβρίου μέχρι της 4 Δεκεμβρίου στην Ιταλία. Προετοιμαστήκαμε και προετοιμαζόμαστε παρά τα όποια μικρά προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν και θα πάμε εκεί για το καλό της μικρής μας Κύπρου.»
πηγή:themasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου