Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

2 μετάλλια για τον Αθλο Περιστερίου στο βαλκανικό

Εξαιρετικές εμφανίσεις από τους αθλητές μας, στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων, Νέων και U21,που διεξάγεται στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας!!!

Εντυπωσιακός ο Φώτης Τσιακμάκης, έφτασε στον τελικό της κατηγορίας Κάτα ανδρών U21, όπου συνάντησε τον Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό πρωταθλητή Kaynar Furkan, κατακτώντας τελικά το 🥈 Ασημένιο μετάλλιο!!!

Εξίσου εντυπωσιακή, η Αθηνά Τσιακμάκη, περνώντας τους γύρους, με τις υψηλότερες βαθμολογίες, στην κατηγορία Κάτα νέων γυναικών, έχασε την είσοδο της στον τελικό στις λεπτομέρειες, κατακτώντας τελικά το 🥉 Χάλκινο μετάλλιο!!!

Σπουδαίος και ο "πρωτάρης" σε διεθνείς διοργανώσεις, Βασίλης Καλαντζής, κατέκτησε την 9η θέση, στην κατηγορία Κάτα εφήβων, χάνοντας την είσοδο του στην οκτάδα, μόλις για 30 εκατοστά της βαθμολογίας!!!

Θερμές ευχαριστίες στους φίλους συναδέλφους προπονητές Periklis Kanellis και Dionisis Xenos για το κοουτσάρισμα και τη στήριξη στα παιδιά μας!!!

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας για τις επιτυχίες τους, όπως και στα υπόλοιπα Ελληνόπουλα που αγωνίζονται στο Βαλκανικό πρωτάθλημα!!!

αναφέρει στο διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου