Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

5 μετάλλια και 10η θέση στη γενική κατάταξη ο Πανημαθειακός

  5 Μετάλλια κατέκτησε ο σύλλογός μας στο επίσημο, μοριοδοτούμενο για τους πρωταθλητές μας Πανελλήνιο πρωτάθλημα καράτε Εφήβων Νεων- Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών & Ανδρών- Γυναικών U21 2023

στο Ε.Α.Κ Μακροχωριου Βεροίας στις 4-5 Νοεμβρίου 2023
🏅* Τσαγκερά Σοφία ΚΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ -21
🥈* Αλαμπουρινού Δήμητρα KUMITE Νέων Γυναικών +66kg
🥉* Παλιούρα Φανή KUMITE ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ -66 kg
🥉* Παπαδοπούλου Ευθαλία KUMITE ΝΕΑΝΙΔΩΝ + 61 kg
🥉* Ταζίδης Παναγιώτης Νέων Ανδρών -55kg
5η θέση Ταζίδης Παναγιώτης KUMITE ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ -61kg
9η θέση σε 37 κορυφαίες αθλήτριες στα ΚΑΤΑ η Καλημερατζή Ελένη
Απίστευτη αγωνιστικότητα και προσπάθεια οι αθλητές μας Χειμώνας Σωτήρης, Γετμίρ Ταραζί, Θεμελής Βασίλειος και Αναστασίου Αθανάσιος Μερκούριος οι οποίοι επικράτησαν στους πρώτους αγώνες, δεν κατάφεραν δυστυχώς, να ανέβουν στο βάθρο ή να πλασαριστούν στις νικητήριας θέσεις, δίνοντας όμως δυναμικό παρόν!
Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους αθλητές μας για την καταπληκτική τους εμφάνιση στους αγώνες αλλά και στην τελετή έναρξης.
Από καρδιάς ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του Νομού μας και ιδιαίτερα της πόλης μας που στηρίζουν τέτοιες διοργανώσεις τεράστιου επιπέδου δίνοντας ζωή σε όλη την Ημαθία, την Περιφέρεια Ημαθίας, τον Δήμο Βέροιας, την Εύξεινο Λέσχη Βεροίας και τον Πρόεδρό της Χαράλαμπος Καπουρτιδης για την για την συμμετοχή τους στην τελετή έναρξης, αλλα και τους αφανείς ήρωές μας, τους γονείς των αθλητών μας Kalina Peidou Efi Stefanidou Efi Ntina Thomas Papadopoulos Thomas Tsinaforniotis ΣΙΜΙΤΖΗ ΒΕΡΓΙΝΙΑ Xaroula Arvanitou Μαρία Τσαμήτρου , Γεώργιος Α. Ευγενιάδης για την αδιάκοπη προσφορά τους !!!
Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω την ΕΛΟΚ/Hellenic Karate Federation που ανέθεσε το σημαντικότερο και δυσκολότερο πανελλήνιο πρωτάθλημα στον Πανημαθιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε και τον κ. Nikos Panetsidis ώστε με την συμβολή όλων μας βγήκε επιτυχώς εις πέρας αυτή η τεράστια διοργάνωση! Όλους τους Διαιτητές για το έργο τους καθώς επίσης προπονητές αθλητές και γονείς .
Τέλος ευχαριστώ θερμά τον Γεν.Γραμματέα Διελκυστίνδας Vagelis Koutras για την παρουσία του.
Καλή επιτυχία στην μετέπειτα πορεία όλων των συλλόγων και αθλητών της χώρας μας σε Ελλάδα κι εξωτερικό!!!, αναφέρει σε σχετική ανάρτηση ο σύλλογος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου