Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

EKF technical comission chairman ο Κώστας Παπαδόπουλος

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία καράτε τοποθέτησε τον  Έλληνας προπονητή στη θέση του προέδρου της Τεχνικής επιτροπής, σε σχετική ανάρτηση αναφέρει : Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε αλλά και εμένα προσωπικά, η  τοποθέτησή μου στη θέση του προέδρου της Τεχνικής επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Καράτε. 

Αναλαμβάνω το αξίωμα αυτό, έχοντας μεγάλη αίσθηση ευθύνης. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας ομοσπονδίας καράτε κ. Antonio Espinos και τον Γενικό γραμματέα κ. Davor Cipek για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. 

Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό εάν το διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΟΚ δεν ενέπνεε ασφάλεια και σταθερότητα στους εταίρους μας. Να θεωρηθεί δεδομένο ότι η προσωπικότητα του προέδρου μας κ. Θεόδωρου Σιετή έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην τοποθέτηση Ελλήνων σε θέσεις ευθύνης και όλοι του οφείλουμε πολλά. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλω στους Έλληνες αθλητές και στους δασκάλους τους , χάρη στις δικές τους προσπάθειές  και τα μετάλλια τους αναδείχτηκε το έργο μας ,  θα ήθελα να τους πω ότι θα αντάλλαζα   οποιαδήποτε θέση... ......απλά για ένα ακόμα ελληνικό μετάλλιό σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ο καιρός  που οι επιτυχίες των διοικητικών προβάλλονταν περισσότερο από τις διακρίσεις των αθλητών , έχει περάσει ανεπιστρεπτί. 

Τίποτα δεν είναι σημαντικότερο από τις επιτυχίες των αθλητών μας

Τέλος θα ήθελα να πω ,  είναι τελείως διαφορετικό να κυνηγάς μια  θέση για να σου προσδώσει κύρος.......και τελείως διαφορετικό να σε τοποθετούν,  για να προσδώσει κύρος η προσωπικότητά σου στη θέση αυτή .Don't ever  underestimate the heart of a champion.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου