Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία το 3ο κύπελλο "Αντωνία Τσαμουρίδου"

Με επιτυχία το 3ο κύπελλο "Αντωνία Τσαμουρίδου"
Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14/2/2016 το 3ο κύπελλο καράτε «Αντωνίας Τσαμουρίδου» στο Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας» που διοργάνωσαν η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, η Τοπική Επιτροπή καράτε Β. Ελλάδος και ο Πανημαθιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε υπό την αιγίδα του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας.

Στην διοργάνωση συμμετείχαν 30 σύλλογοι απ’ όλη την Ελλάδα (Χίο, Θεσσαλονίκη, Ηγουμενίτσα, Ιωάννινα, Βέροια, Αλεξάνδρεια, Πέλλα, Κατερίνη, Αθήνα, Κέρκυρα κλπ) με πάνω από 450 αθλητές και  αθλήτριες  οι οποίοι αγωνίστηκαν στις κατηγορίες Κάτα – Κούμιτε Παίδων – Κορασίδων – Εφήβων – Νεανίδων – Νέων Ανδρών – Γυναικών.

Η διοργάνωση ξεκίνησε στις 8:30 το πρωί ενώ η επίσημη τελετή έναρξης έγινε στις 12:15 με τον προπονητή του Πανημαθιακού Βέροιας και διεθνή διαιτητή Πανετσίδη Νίκο να καλωσορίζει αθλητές, συνοδούς και επίσημους.  Στην συνέχεια ακολούθησε επίδειξη από αθλητές του συλλόγου και βραβεύσεις όλων των συλλόγων που παρευρέθησαν στην διοργάνωση.
Τιμητική βραβευση και των αθλητών Βίκυ Πανετσίδου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Open De Paris, την απονομή την έκανε ο Δήμαρχος Βέροιας κος Βοργιαζίδης Κωνσταντίνος  και Αναστασία Δελλή για την 3η θέση στην κατηγορία U-21 Kumite Female +68 kg, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα την απονομή την έκανε η Βίκυ Πανετσίδου.
Ο Πανημαθιακός σύλλογος απένειμε τιμητικές πλακέτες στον Δήμαρχο Βέροιας κο Βοργιαζίδη και τον Πρόεδρο του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Θεόφιλο Κορωνά για την βοήθεια τους.
Στην συνέχεια όλοι οι παρευρισκόμενοι κράτησαν ενός λεπτού σιγή για την μνήμη της Αντωνίας Τσαμουρίδου.
Ο Δήμαρχος Βέροιας κος Βοργιαζίδης σε σύντομο χαιρετισμός του ανέφερε : «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Βίκυ Πανετσίδου  αλλά κι σε όλους τους άλλους αθλητές, τους προπονητές στα διοικητικά συμβούλια και σε όλους εσάς που στηρίζεται αυτές τις προσπάθειες είτε είστε γονείς είτε προπονητές. Εύχομαι την επόμενη χρονιά η πόλη της Βέροιας να δεχθεί ακόμη περισσότερους αθλητές και αθλήτριες»
Οι αγώνες τελείωσαν στις 21:00 και όλες οι ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο.
Κύπελλο Αντωνία Τσαμουρίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου