Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Δηλώσεις απο το Tsamouridou cup

Κατα την διάρκεια του κυπέλλου έκαναν  δηλώσεις  οι Τσαρτσιταλίδης Κίμων, Πανετσίδης Νίκος, Ρένα Χασιώτου – Πανετσίδου,  Αναλυτικά τα όσα είπαν :

Τσαρτσιταλίδης Κίμων (μέλος Δ.Σ ΕΛΟΚ) : «Η ΕΛΟΚ χαιρετίζει το 3ο κύπελλο Αντωνία Τσαμουρίδου. Η συμμετοχή των αθλητών παρά τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες είναι μειωμένη αλλά ικανοποιητική. Έχουμε αθλητές και αθλήτριες απ’ όλη την Ελλάδα και αυτό είναι ενθαρρυντικό για το άθλημα μας. Η διοργάνωση τείνει να γίνει θεσμός και σκοπός της ομοσπονδίας είναι να «καλλιεργήσει» το άθλημα σε όλες τις ηλικίες.  Βλέπουμε εδώ σήμερα το γήπεδο γεμάτο με παιδιά. Το καράτε είναι άθλημα που καλλιεργεί και σώμα και νου.»

Νίκος Πανετσίδης (Πανημαθιακός) : «Καλωσορίζουμε το 3ο κύπελλο «Αντωνία Τσαμουρίδου που γίνεται στην πόλη της Βέροιας. Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΛΟΚ, τον Δήμο Βέροιας, το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας το οποίο μας βοηθά για την οργάνωση και πάνω απ’ όλα τα σωματεία που για πρώτη φορά έρχονται εδώ απ’ όλη την Ελλάδα. Αυτό μας τιμά ιδιαίτερα. Φιλοδοξούμε του χρόνου, πάντα με την βοήθεια της ομοσπονδίας, το πρωτάθλημα αυτό να γίνει 2 ημέρες γιατί ο αριθμός των αθλητών θα ξεπεράσει τους 700. Η πόλη σήμερα γιορτάζει και ταυτόχρονα γιορτάζει το καράτε.»

Ρένα Χασιώτου – Πανετσίδου (Πανημαθιακός) : «Για 3η συνεχόμενη χρονιά τιμούμε αυτή την μεγάλη αθλήτρια. Την αθλήτρια μας Αντωνία Τσαμουρίδου.  Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές, προπονητές και συνοδούς που ήρθαν εδώ σήμερα, ευχαριστούμε τον Δήμο Βέροιας για την βοήθεια του και την ΕΛΟΚ»


(πηγή: sportorama.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου