Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Οδύσσεια 2016. Ετήσια γιορτή του Οδυσσέα που έχει γίνει πλέον θεσμός στην πόλη της Πετρούπολης

Η Μαρίζα Σουμπασάκη αναφέρει:
'Ενα μικρό δείγμα από το Οδύσσεια. Την ετήσια γιορτή του Οδυσσέα που έχει γίνει πλέον θεσμός στην πόλη της Πετρούπολης και έχει ως στόχο την προβολή του αθλήματος μας!
Με σχεδόν 200 αθλητές πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες η επίδειξη και οι ενδοσυλλογικοί αγώνες Οδύσσεια στους οποίους βραβεύτηκαν όλοι οι πρωταθλητές μας, και έφυγαν με έπαθλα, μετάλλια, διπλώματα και ένα σωρό εμπειρίες όλοι οι αθλητές.
Το στάδιο ήταν όμορφα διακοσμημένο με αφίσες κ μεταξωτά υφάσματα, ενώ εντυπωσιασμένοι έμειναν όλοι οι παρευρισκόμενοι από τα έξυπνα σκετς και τις θεαματικές επιδείξεις που πραγματοποίησαν μικροί και μεγάλοι αθλητές του συλλόγου μας!
Όλοι επίσημοι και μη έδωσαν θερμά συγχαρητήρια στους προπονητές, ανταμοιβοντας τους ηθικά για την δουλειά που κάνουν μήνες πριν με σκοπό την επιτυχία της εκδήλωσης!

Να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο μας Βαγγέλη Σίμο, τον Δημοτικό σύμβουλο Λευτέρη Καζαδέη, και τον κ. Λάππα Θοδωρή που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Γενική Γραμματέα της Ελοκ κ. Εμμανουέλα Γερόλυμπου και τον σύζυγό της κ. Γιώργο Γερόλυμπο επίτιμο πρόεδρο της Ελοκ. καθώς στον Πρόεδρο της διαιτησίας κ. Κανέλη Γιάννη και τον Πρόεδρο της τεχνικής επιτροπής κ. Χονδροματίδη Παναγιώτη καθώς και όλους τους αγαπητούς συναδέλφους, δημοσιογράφους και φίλους που ανταποκριθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας και βρέθηκαν κοντά μας.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς των αθλητών μας για την στήριξή τους στους πρωταθλητές μας.









Πηγη:FB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου