Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Εντυπωσιακή και θερμή υποδοχή των αθλητών στην Ύδρα απο το 19ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε

Θερμή υποδοχή των αθλητών της "Γροθιάς της Ύδρας"
Επιστροφή στην Ύδρα με ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο!
Εξαιρετική εμφάνιση των Υδραίων αθλητών της «Γροθιάς της Ύδρας» στο 19ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε που διεξήχθη στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας –
Ο Άγγελος Πλευρίτης αγωνιζόμενος στο 19ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα WIKF στην κατηγορία kumite κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο ο Αλέξης Παντέλη ένα χάλκινο στην 3η θέση kumite και ο Ρόπι Σειμένι κατέκτησε την  5η θέση kumite!
Εντυπωσιακή και εξαιρετικά θερμή υποδοχή  επιφύλαξε το βράδυ της Κυριακής 2 Οκτωβρίου 2016 η νεολαία της Ύδρας αλλά και δεκάδες κόσμου στην προκυμαία του Λιμανιού της Ύδρας, στον Χρυσό Πρωταθλητή Ευρώπης στο Καράτε Άγγελο Ν. Πλευρίτη, τον Αλέξη Παντελή, τον Ρόπι Σειμένι τον δάσκαλό Καράτε κ. Γιάννη Πράπα, τον Πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου της Υδραϊκής σχολής καράτε «Η Γροθιά της Ύδρας» κ. Ν. Πλευρίτη, αλλά και στους γονείς που συνόδευαν τους αθλητές.


Στη συνέχεια ο δάσκαλος και οι αθλητές δέχθηκαν ανθοδέσμες και  τα συγχαρητήρια από τον Αντιδήμαρχο Ύδρα και Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ι. Μπελεγρή, τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας κ. Ε. Καραμήτσο, την δημοτική σύμβουλο κ. Λ. Λούλου (της οποίας ο χρυσός πρωταθλητής Α. Πλευρίτης είναι γιός της), αλλά και παλιότερων αθλητών της «Γροθιάς της Ύδρας» που είχαν διακριθεί σε διεθνείς αγώνες.



Ο δάσκαλος της σχολής Καράτε κ. Γιάννης Πράπας ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην υποδοχή και όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της συμμετοχής της «Γροθιάς της Ύδρας» στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα WIKF.
Στην υποδοχή παρευρίσκονταν ο Αντιδήμαρχος Ύδρας και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ι. Μπελεγρής, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας κ. Ε. Καραμήτσος, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Υδραίων Αθηνών κ Γ. Σαχίνης, μέλη του διοικητικού Συμβουλίου "Η Γροθιά της Ύδρας" , αθλητές και αθλήτριες του καράτε αλλά και δεκάδες κόσμου.
Εξαιρετικός ο τελετάρχης και  μέλος του Συλλόγου "Η Γροθιά της Ύδρας"  κ. Ε. Πούλος κατά την διάρκεια της υποδοχής.
Η αποστολή  επέστρεψε στην Ύδρα με ένα χρυσό από τον Άγγελο Πλευρίτη και  ένα χάλκινο από τον Αλέξη Παντελή αλλά και την ομάδα Καράτε της Ύδρας στην πέμπτη θέση από το 19ο Πανευρωπαϊκό  Πρωτάθλημα της WIKF!!!
Συγχαρητήρια στους αθλητές για τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις και επιδόσεις αλλά και στον προπονητή Καράτε "Η Γροθιά της Ύδρας"  κ. Γιάννη Πράπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου