Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ANAKOINΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Πολύ σημαντική ήταν η προγραμματισμένη συνάντηση των προπονητών Νότιας Ελλάδας το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στους Αγ.θεοδώρους Κορινθίας με πρωτοβουλία της Επιτροπής Διοίκησης Ν.Ελλάδος , υπό την αιγίδα της ΕΛ.Ο.Κ..
Ενημερώθηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι για τις επερχόμενες εξελίξεις στο άθλημά μας ,κυρίως ενόψει της Ολυμπιακής προετοιμασίας και για τις αποφάσεις της Διοίκησης οι οποίες είναι:
α) Αναβάθμιση των κυπέλλων Νότιας Ελλάδας ,καθώς οι αθλητές που συμμετέχουν σ΄αυτά και μόνον αυτοί, θα στελεχώνουν τις προεθνικές ομάδες σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΛ.Ο.Κ. και θα στελεχώνουν την αντιπροσωπευτική ομάδα Ν.Ε. για την συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Περιοχών. Επίσης η συμμετοχή των αθλητών στους επίσημους αγώνες της Ν.Ε. ,θα τους τροφοδοτεί με τα αντίστοιχα μόρια στην επίσημη κατάταξη αθλητών που θα ξεκινήσει η ΕΛ.Ο.Κ. από το 2017 κατά τα Διεθνή πρότυπα.
β) Αναβάθμιση των ρόλων των περιφερειακών προπονητών και των διαφόρων επιτροπών (Τεχνικής Επιτροπής ,Επιτροπής Διαιτησίας κ.λ.π.) με προγραμματισμένα σεμινάρια και με την βοήθεια της ΕΛ.Ο.Κ. όπου χρειαστεί.
γ) Υποχρεώσεις Συλλόγων που αναλαμβάνουν την διεξαγωγή στην περιοχή τους των αντίστοιχων κυπέλλων Ν.Ε. και διαφόρων άλλων γεγονότων ,όπως προπονήσεις επίλεκτων αθλητών Ν.Ε. ,σεμινάρια Διαιτησίας κ.λ.π.
Όλα τα προηγούμενα θα αρχίσουν να υλοποιούνται ,από το προγραμματισμένο κύπελλο στην Αμαλιάδα στις 6/11/2016 ,όπου καλούνται όλοι οι Σύλλογοι της Ν.Ε. να συμμετάσχουν δυναμικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου