Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Επιτυχίες για τους καρατέκα του Δημήτρη Τριανταφύλλη

karate amarysiaΜεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι καρατέκα του Δημήτρη Τριανταφύλλη στους Πανελλήνιους Αγώνες Καράτε όλων των ηλικιών(παίδων-κορασίδων,12-13εφήβων-νεανίδων νέων ανδρών-νέων γυναικών Κύπελλο U21)κατηγοριών(Κάτα-Κούμιτε).
Πλούσια συγκομιδή σε μετάλλια κατάφερε να συγκεντρώσει η ομάδα του συλλόγου Triantafyllis Team.
Οι αγώνες αυτοί διοργανώθηκαν από την ΕΛ.Ο.Κ και διεξήχθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου των Άνω Λιοσίων το 2μερο 1και 2  Οκτωβρίου στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2016. Τούς αγώνες  παρακολούθησε πλήθος κόσμου και σύσσωμη η Διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας.
Το τμήμα καράτε του Συλλόγου  έδωσε βροντερό παρόν στο τουρνουά και συμμετείχε με 21 συνολικά αθλητές και αθλήτριες 12 εκ των οποίων κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών.(7 χρυσά-3 Αργυρά και  2 Χάλκινα !    4 πέμπτες θέσεις και δυστυχώς είχαμε και 3 αθλητές που δεν συνέχισαν λόγω τραυματισμού!
Αναλυτικότερα  
1η Θέση : ΡΕΛΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΡΕΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΥΛΙΚΙΩΤΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ
2η Θέση : ΓΚΟΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΧΑΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ
3η Θέση : ΙΩΣΗΦ ΑΑΡΩΝ ΓΚΛΟΒΑΝΟΣ ΦΩΤΗΣ
5η θέση : ΚΟΥΜΕΡΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ,ΜΑΝΟΥΣΑΚΑ ΣΤΕΛΛΑ,ΤΣΙΟΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ,ΙΩΣΗΦ ΕΥΑ! Ένα μεγάλο μπράβο για την πολύ καλή προσπάθεια τους στις αθλήτριες  ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ και ΚΟΥΣΟΥΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ανεκτίμητη παρακαταθήκη για το αθλητικό τους μέλλον.
Περαστικά και καλή επάνοδο στους αθλητές ΒΟΥΛΓΑΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΝΝΗ,ΚΟΓΙΑ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ! Μετά τους αγώνες ο Προπονητής της ομάδος κ. Δημήτρης Τριανταφυλλής δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένος ότι οι συνεχόμενες επιτυχίες του τμήματος όπως και οι σημερινές αλλά και αυτές που θα έρθουν στο μέλλον είναι αποτέλεσμα αφενός του τεχνικού-διοικητικού σχεδιασμού που τα τελευταία 7επτά χρόνια το τμήμα ακολουθεί και εφαρμόζει σε συνδυασμό με την σκληρή προπόνηση των αθλητών-τριων και αφετέρου της αμέριστης συμπαράστασης και αρωγής των γονέων των αθλητών-τριων στις επίπονες προσπάθειές τους.
Η Διοίκηση του Συλλόγου έδωσε συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους και τις επιτυχίες τους και υποσχέθηκε  ότι θα είναι πάντα στο πλευρό τους κάνοντας ότι χρειάζεται προκειμένου να υποστηρίζει διαρκώς τις προσπάθειες τον αγώνα τους προς την ολοκλήρωση των αθλητικών τους ονείρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου