Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Τον Αύγουστο το Πανευρωπαϊκό EKF Cadet, Junior & U21 Championships

 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Καράτε συνεδρίασε την Πέμπτη μέσω τηλεδιάσκεψης για να λάβει εκτεταμένες αποφάσεις σχετικά με τα επόμενα μεγάλα γεγονότα του αθλήματος στην Ευρώπη.

Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε  με εκπροσώπους των Ευρωπαϊκών Εθνικών Ομοσπονδιών, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του ΕΚΑ και του Προέδρου του WKF, Antonio Espinós, και συγκλήθηκε η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής  για να συζητηθούν οι επιπτώσεις του κορονοιου .

 Δύο σημαντικοί αγώνες EKF έχουν προγραμματιστεί για το 2021, το 2021 EKF Cadet, Junior & U21 Championships στο Tampere (Φινλανδία) και το 2021 Senior Championship στο Γκέτεμποργκ (Σουηδία).

Μετά από τα σχόλια που ελήφθησαν από τις Εθνικές Ομοσπονδίες , συμφώνησαν την αναβολή του EKF Cadet, Junior & U21. Ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 12-14 Φεβρουαρίου 2021, οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 20-22 Αυγούστου 2021, με το σεμινάριο διαιτητών να πραγματοποιείται από τις 17-19 Αυγούστου. Η αναβολή του έως τον Αύγουστο αποφασίζεται λόγω των επιπτώσεων του κορονοϊού στη Φινλανδία και σε όλη την Ευρώπη ενώ λαμβάνεται σύμφωνα με τις τοπικές αρχές και τους τοπικούς διοργανωτές.

Η Εκτελεστική Επιτροπή  συζήτησε επίσης τη διοργάνωση του Πρωταθλήματος  EKF Senior Championships  στη Σουηδία, καθώς η οικονομική βιωσιμότητα της εκδήλωσης επηρεάζεται σοβαρά από τις συνέπειες της τρέχουσας παγκόσμιας πανδημίας. Λόγω αυτής της κατάστασης,  αποφασίστηκε  να οριστει νέα προθεσμία για την αξιολόγηση των προοπτικών διοργάνωσης των αγώνων στη Σουηδία καθώς και πιθανών εναλλακτικών λύσεων.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση κρίθηκε κρίσιμη από τη συντριπτική πλειοψηφία των Ευρωπαϊκών Εθνικών Ομοσπονδιών, καθώς το τουρνουά περιλαμβάνεται στη διαδικασία προκριματικών των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Ο Πρόεδρος της EKF και της WKF, Antonio Espinós δήλωσε:" Είμαι πολύ ενθαρρυμένος από το επίπεδο εμπλοκής και αλληλεγγύης που εκφράστηκε σήμερα από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής"

«Τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και οι εκπρόσωποι των Ευρωπαϊκών Εθνικών Ομοσπονδιών ενώθηκαν με έμφαση στη σημασία της διοργάνωσης σημαντικών εκδηλώσεων της EKF για την περαιτέρω ενίσχυση του Καράτε παγκόσμια. Πρέπει να συνεχίσουμε να διοργανώνουμε αγώνες υψηλής ποιότητας, όπως έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια, για να διατηρήσουμε το κύρος μας , ακόμη περισσότερο λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα παγκόσμια κρίση. "

πηγη:EKF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου