Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Διορισμός 156 διακριθέντων αθλητών στο δημόσιο

Αποτέλεσμα εικόνας για διακριθεντες αθλητες διορισμοςΤην πρόσληψη εκατόν πενήντα έξι (156) διακριθέντων αθλητών σε φορείς του Δημοσίου, αποφάσισε η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε.
Πρόκειται, για θέσεις κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) και θα κατανεμηθούν σε Υπουργεία, Δήμους, Περιφέρειες και φορείς του Δημοσίου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΓ Αθλητισμού «οι αθλητές έχουν κατοχυρώσει το δικαίωμά τους για πρόσληψη στο Δημόσιο, όπως προβλέπει ο νόμος, υποβάλλοντας αίτηση το 2008 και δεν είχαν προσληφθεί μέχρι σήμερα με ευθύνη προηγούμενων κυβερνήσεων»

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση «οι αθλητές πληρούν τις προϋποθέσεις του Νόμου και δεν τίθεται θέμα μη νομιμότητας. Είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει η Πολιτεία γι’ αυτούς τους ανθρώπους, που με κόπους και θυσίες έφεραν διακρίσεις στην χώρα μας».

Παράλληλα, η γγ Αθκητισμιού σημειώνει ότι «οι προσλήψεις, είχαν παγώσει επί σειρά ετών με ευθύνη προηγούμενων κυβερνήσεων, που αρνούνταν στους αθλητές κατοχυρωμένα δικαιώματα τους».

Δείτε όλα τα ονόματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου