Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Κοπή βασιλόπιτας και βραβεύσεις για τον Μακεδανό Θεσσαλονίκης

Την τιμητική του έχει ο Μακεδανός Θεσσαλονίκης καθώς στην ετήσια γιορτή του την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11.15 θα κόψει την βασιλόπιτα για τα 35 χρόνια προσφοράς του στις πολεμικές τέχνες και θα βραβεύσει τους πρωταγωνιστές της χρονιάς που μας πέρασε με κύπελλο και όλους τους αθλητές του με τιμητικό δίπλωμα συμμετοχής και μετάλλιο.
Αξίζει να σημειωθεί θα γίνουν ειδικές βραβεύσεις στους πρωταθλητές του Μακεδανού Κώστα Παπαδόπουλο-Παγκόσμιος και Μάξιμο Χατζηλιάδη-Διεθνής. Αμφότεροι υπήρξαν Προπονητές Ομοσπονδιακοί Εθνικοί και της Ένωσης Καράτε Κεντρικής & Β.Ελλάδας.

Επιπρόσθετα και οι δύο ανέδειξαν Παγκόσμιους πρωταθλητές ο πρώτος με τον Ηλία Μουταφτσή- 5η θέση και ο δεύτερος με την Έλενα Χατζηλιάδου το 2016 ασημένιο στο Παγκόσμιο του Linz και το 2012 χάλκινο στο Παγκόσμιο του Paris.

Έτσι με τις επιτυχίες τους αυτές έδωσαν πρωτιά στον σωματειακό τους προπονητή Χαράλαμπο να είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα του οποίου οι διακριθέντες αθλητές να έχουν αναδείξει σαν προπονητές Παγκόσμιους Πρωταθλητές...!
πηγη:fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου