Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΤΕ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017 ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ "ΘΗΣΕΑ" ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

altΗ πρώτη αθλητική συνάντηση για το 2017 ήταν το κύπελλο του WADO RYO που έλαβε χώρα στο κλειστό Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στα Άνω Λιόσια στις 14 κ΄ 15 Ιανουαρίου 2017.

Από τις πρώτες κατηγορίες που έπαιξαν το πρωί του Σαββάτου ήταν η κατηγορία κορασίδων 8 ετών και αγοριών 6 ετών όπου οι αθλητές μας Μπεγιαζη Παναγιώτα και Κοκολακης Ορέστης κατέλαβαν την 1η θέση δίνοντας στον Σύλλογο μας την χαρά των πρώτων μεταλλίων για το 2017. Στην συνέχεια της πρώτης ημέρας οι μικροί πρωταθλητές μας Γογολας Μιχάλης και Κοκολακη Λυδία κατέλαβαν την 2η και 3η θέση αντίστοιχα στην ηλικία των 9 ετών.
Την δεύτερη ημέρα των αγώνων οι πρωταθλήτριες μας Τσαούση Αγγελική και Σγουροπουλου Αναστασία έφθασαν στον τελικό της κατηγορίας τους. Ο τελικός έληξε με ισοπαλία και την πρώτη θέση κατέλαβε η Σγουροπουλου Αναστασία με HANTEI (κρίση διαιτητών) με σκορ 2-1.

Αμέσως μετά η ανερχόμενη δύναμη του ΄΄ΘΗΣΕΑ΄΄ ο Τσαούσης Χρήστος παίζοντας για πρώτη φορά στην κατηγόρια των -70kg έφθασε στον τελικό χάνοντας στο τέλος με 2-1 από τον επί σειρά πρωταθλητή αυτής της κατηγορίας
Τέλος οι δυο πρωταθλήτριες Αγγελική και Αναστασία παρ΄ ότι ήταν δυο,έπαιξαν στο ομαδικό της κατηγόριας νεανίδων ( που ανήκουν) η οποία συνενώθηκε με την κατηγόρια των ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ και κατέλαβαν την 2η θέση, χάνοντας στον τελικό από την ομάδα που είχε νέες γυναίκες στην σύνθεση της.
Τα συμπεράσματα που έβγαλε ο Δάσκαλος μας Νικολούδης Στράτος ήταν πολύ σημαντικά και επιβεβαιώθηκε άλλη μια φορά η ανοδική πορεία των αθλητών μας ,χάρη στην δουλειά που γίνεται στον Σύλλογό μας.!!!!!!
πηγη:.e-istos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου