Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η γιορτή του Πανημαθιακού




«Πρωταθλητής» και στην …κοπή της πίτας ο Πανημαθιακός ΑΣ ΚαράτεΟ Πανημαθιακός Σύλλογος Καράτε Πανημαθιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε Πανημαθιακός Α.Σ. - CrossFit έκοψε για 37η χρονιά την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 με μεγάλη επιτυχία στο κοσμικό κέντρο «ΣΕΙΡΙΟΣ».

Η συμμετοχή, όπως και κάθε χρόνο, ήταν μεγάλη, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν την όμορφη εκδήλωση η οποία περιλάμβανε βραβεύσεις των προπονητών και των αθλητών για τις επιτυχίες της χρονιάς που πέρασε, μικρή επίδειξη καράτε, καθώς και συνοπτική αναφορά για τη δράση του συλλόγου για το 2016.


Το Δ.Σ. του Συλλόγου με πρόεδρο τον κ. Σκούφια Στυλιανό, και οι προπονητές και Διαιτητές Νίκος Πανετσίδης, Ρένα Χασιώτου, Ανδρέας Πανετσίδης και Βίκυ Πανετσίδου, ευχαριστούν θερμά τον Αντιδήμαρχο Βέροιας κ. Θεόφιλος Κορωνά, τους Περιφερειακούς

Συμβούλους Ημαθίας Κα Νίκη Καρατζιούλα, κ. Τεληγιαννίδη Θεόφιλο, κ. Σπύρο Μασσιά Διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Βέροιας, τον κ. Αργυρίου Κωνσταντίνο Δ/ντή του Δημοτικού Σχολείου Λυκογιάννης – Ν. Νικομήδειας , τον κ. Αναστάσιο Μπαρτζώκα πολιτευτή της Ν.Δ., τον σπουδαίο καλλιτέχνη Κωνσταντίνο
Τσαχουρίδη, τους προπονητές και Διαιτητές Γιάννη Σιδηρόπουλο, Αντώνη Κίτσιο και όλους τους γονείς και φίλους που στηρίζουν πάντα κάθε προσπάθεια του Συλλόγου αλλά και όλους όσους συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί αυτή η όμορφη εκδήλωση.
Ευχαριστούν επίσης την Κα Λίνα Τουπεκτσή (Linasexclusive) για την προσφορά του χειροποίητου κοσμήματος και το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών Καραμήτσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου