Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Τρία κύπελλα για τους Τιτάνες Ρόδου στο «Austrian Open 2017»

Ο Μάνος Σεΐτης ήταν «χρυσός» στην ΑυστρίαΜάνος Σεΐτης, Ηλίας Παπανικολάου και Νίκος Παπαβασιλείου διακρίθηκαν στο «Austrian Open 2017» για το Shinkyokushinkai καράτε

Τρία κύπελλα πήραν οι Τιτάνες Ρόδου και η εθνική ομάδα Shinkyokushinkai καράτε στο «Austrian Open 2017» με συμμετοχή οκτώ κρατών.

Συγκεκριμένα ο αθλητής αλλά και αρχιεκπαιδευτής του Titans Dojo  Μάνος Σεΐτης κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση στην κατηγορία +80 kg (Open) κερδίζοντας στον πρώτο αγώνα αθλητή από την Τσεχία, στον δεύτερο αθλητή από την Αυστρία και στον τελικό έναν πολύ δυνατό αντίπαλο από τη Ρωσία, παρότι αγωνίστηκε τραυματισμένος στο γόνατο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν κατά πολλά κιλά πιο αδύνατος από τους αντίπαλους του λόγω αλλαγής και συγχώνευσης κατηγοριών λίγες μέρες πριν το τουρνουά.

Στην ίδια κατηγορία ο Sempai Ηλίας Παπανικολάου κατέκτησε την 3η θέση, κερδίζοντας στον πρώτο αγώνα έναν δυνατό αθλητή από την Πολωνία και ηττήθηκε στον ημιτελικό από τον Ρώσο που πέρασε στον τελικό με τον Σεΐτη.

Στην κατηγορία -80 kg o Sensei Νίκος Παπαβασιλείου κατέκτησε την 3η θέση αφού στον πρώτο αγώνα κέρδισε τον αντίπαλό του από τη Σερβία αλλά ηττήθηκε στον ημιτελικό από έναν  πολύ δυνατό αθλητή από την Πολωνία. Πηγή :rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου