Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Ανακοίνωση της ΤΕ Βορείου Ελλάδος

Image may contain: one or more people and people standing
Ανακοίνωση απο την ΤΕ Βορείου Ελλάδος:
Προς ενημέρωση των σωματείων,προπονητών και αθλητών : Μετά την έκτακτη συνάντηση των μελών της διοίκησης της Τ.Ε με τον αντιπρόεδρο της ΕΛΟΚ κ. κ.Τσαρτσιταλίδη που επέστρεψε από Δ.Σ της ΕΛΟΚ που είχε στην Αθήνα αφού ενημέρωσε τα μέλη της Διοίκησης για τα πεπραγμένα και ανακοινώθηκαν τα εξής :
Η αποστολή της Β. Ελλάδος δεν συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των regions για τους εξής λόγους :
Μετά από (4) ακυρώσεις βασικών αθλητών τελευταίας στιγμής την Πέμπτη 1/6/2017 σε διαφορετικές ομάδες και με προϋπόθεση ολοκληρωμένης 5άδας στους άνδρες και 3άδας στα κορίτσια στον α΄ γύρο της διοργάνωσης χάσαμε ουσιαστικά 3 ομάδες (δύο από "kumite" και μία ομάδα των "kata") από τις συνολικά πέντε ομάδες που είχαμε. Έγινε προσπάθεια κάλυψης των ατόμων από το προπονητικό team από άλλους αθλητές αλλά δεν βρέθηκαν υποψήφιοι αυτών των ηλικιακών ορίων, οπότε αποφασίστηκε και η μη συμμετοχή και των υπολοίπων ομάδων.
Η ΤΕ πήρε 2000 ευρώ από τη Διοίκηση της Ελόκ για αυτό το ταξίδι ,τα οποία αφού δεν χρησιμοποιήθηκαν τώρα είναι μελλοντικά διαθέσιμα για άλλη αποστολή της ΤΕ της Β. Ελλάδος σε κάποιο πρωτάθλημα ή τουρνουά στο εξωτερικό. πηγη:ΤΕ Βορείου Ελλάδος FB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου