Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Με τεράστια επιτυχία τελείωσε η μεγάλη γιορτή του Πανημαθιακού

Image may contain: people standingΠΑΝΗΜΑΘΙΑΚΌΣ ΑΘΛΗΤΙΚΌΣ  ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΆΤΕ

•Τελείωσε με τεράστια επιτυχία η γιορτή τού Πανημαθιακού
• Η Πολιτεία και ο κόσμος κοντά στον Πανημαθιακό
Image may contain: 5 people, people smiling, people standingΜε τεράστια επιτυχία τελείωσε η μεγάλη γιορτή του Πανημαθιακού αφού πάνω από 200 συμμετοχές αθλητών έκαναν αυτή την εξαιρετική ημέρα απίστευτα όμορφη, με τα χαμόγελα των παιδιών να κλέβουν την παράσταση, και όλοι οι προπονητές και διαιτητές του Πανημαθιακού να είναι ιδιαίτερα συγκινημένοι από τα χειροκροτήματα των γονιών αψηφώντας τη ζέστη του καλοκαιριού.
Σε αυτήν την εξαιρετική ημέρα του Πανημαθιακού το παρόν έδωσε ο Αντιδήμαρχος Βεροίας κ. Σοφιανίδης Γιώργος υπεύθυνος Παιδείας-Δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού-Αθλητισμού-Νέας Γενιάς.
Όλοι εμείς του Πανημαθιακού ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που μας στηρίζετε σε κάθε βήμα και αυτό σας κάνει ξεχωριστούς στην καρδιά μας.

Image may contain: 3 people, people smiling, people standing, basketball court, child and indoor
Image may contain: 4 people, people smiling, people standingΤέλος ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες μας Giannis Sidiropoulos Antonis Kitsos, Γιωργος Κριαρας, Gioskas Pavlidis , και τούς βοηθούς μας για την επίδειξη που έκαναν Paris Klevar,Diamantis Papadopoulos, Δούπκαρη Εύα.
Ραντεβού 1 Σεπτεμβρίου για όλους, εκτός την αγωνιστική ομάδα που ξεκινάμε προετοιμασία σε λίγες ημέρες.
Καλό καλοκαίρι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου