Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Εντυπωσιακή επίδειξη αυτοάμυνας και παραδοσιακού Καράτε από τη «Γροθιά της Ύδρας»

Παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουνίου 2017, στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Μιαούλεια 2017», η επίδειξη αυτοάμυνας και παραδοσιακού Καράτε, από τα τμήματα της σχολής «Η Γροθιά της Ύδρας». Οι μαθητές της σχολής μαζί με τον δάσκαλο τους κ. Γιάννη Πράπα, παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό και όμορφο θέαμα με την επίδειξη πολεμικών τεχνών αλλά και αυτοάμυνας εμπρός από ένα κοινό εκατοντάδων θεατών που παρακολουθούσαν με μεγάλο ενδιαφέρον και καταχειροκρότησαν την επίδειξη.

Οι μαθητές της σχολής καράτε «Η Γροθιά της Ύδρας» παρουσίασαν ένα μοναδικό εντυπωσιακό θέαμα με επίδειξη παραδοσιακού Καράτε και αυτοάμυνας όπως επίσης και προβολή βίντεο. Το θέαμα καθήλωσε τους θεατές που καταχειροκρότησε τους συντελεστές της παράστασης για την εντυπωσιακή παράσταση που παρουσίασαν. Στην επίδειξη των πολεμικών τεχνών πήραν μέρος και παρουσίασαν ένα τμήμα θεαματικού καράτε ο κ. Α. Γκόρκας (Επικεφαλής Εκπαιδευτής του Wado International στην Ελλάδα (Chief Instructor) , κάτοχος 6 oυ Dan WIKF, Παγκόσμιος και Πανευρωπαικός Πρωταθλητής WIKF) και η κ. Ό. Καρακοβούνη (Δασκάλα και ενεργή αθλήτρια, κάτοχος 2ου Dan, Πανευρωπαικό Μετάλλιο στα tanto dori (τεχνικες με μαχαίρι) στην Ολλανδία και τη Δανία), Ο κ. Γιάννης Πράπας της σχολής καράτε «Η γροθιά της Ύδρας» μετά το τέλος της εκδήλωσης  απευθυνόμενος στο κοινό αναφέρθηκε στις επιτυχίες των μαθητών της σχολής καράτε σε πανελλήνιο αλλά και παγκόσμιο επίπεδο, ευχαρίστησε όλους όσους παρίστανται στον Γυμναστικό Σύλλογο καράτε και καταλήγοντας ευχαρίστησε  τον Δήμο Ύδρας για την αμέριστη συμπαράσταση που προσφέρει στη σχολή και τους μαθητές της.
Ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης στην ολιγόλεπτη ομιλία του ευχαρίστησε τον δάσκαλο και τους μαθητές για την όμορφη επίδειξη καράτε και αυτοάμυνας και απένειμε στον κ. Γιάννη Πράπα τιμητική πλακέτα των Μιαουλείων. Δήμαρχος Ύδρας έδωσε επίσης σε όλες και όλους τους συμμετέχοντες της παράστασης, τιμητικό έπαινο.
Επίσης η Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Καράτε «Η γροθιά της Ύδρας» απεύθυνε χαιρετισμό αλλά και παρουσίασε τους αθλητές  καράτε που έχουν διαπρέψει σε Ελληνικούς και διεθνείς αγώνες κ. Α. Γκόρκα και κ. Ό. Καρακοβούνη οι οποίοι τιμήθηκαν. Επίσης τιμήθηκαν όλοι όσοι εργάθηκαν σχετικά με την υλοποίηση του βίντεο.
Σημειωτέων οι μαθητές της σχολής καράτε «Η γροθιά της Ύδρας» στα δέκα χρόνια λειτουργίας της, έχουν διαπρέψει στον αθλητικό τομέα και έχουν αποσπάσει πανελλήνια αλλά και παγκόσμια  βραβεία.
Στην επίδειξη καράτε παρευρίσκονταν ο Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Ακίνδυνος Δαρδανός Γ.Α.Ε., ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης, ο Αντιδήμαρχος Ύδρας και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ι. Μπελεγρής, η Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας κ. Κ. Μαραγκού, ο Διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας Αντιπλοίαρχος ΛΣ Ε. Δανόπουλος, ο Λιμενάρχης Ύδρας  Πλωτάρχης ΛΣ  Γ. Μανδαλάκης, Δημοτικοί σύμβουλοι, ο Αντιπρόεδρος του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου κ. Θ. Κεφαλονίτης, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Υδραίων Αθηνών κ. Γ. Σαχίνης, ο τ. Δήμαρχος Ύδρας κ. Α. Κοτρώνης,  ο πρώην Δήμαρχος Ύδρας κ. Κ. Αναστόπουλος, φορείς του νησιού και εκατοντάδες κόσμου.
Την επίδειξη πολεμικών τεχνών προλόγισε ο χοροδιδάσκαλος κ. Γ. Γκολέμης όπως επίσης και την έκλεισε. πηγη:hydraspoliteia.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου