Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Εντυπωσιακή η επίδειξη ΚΑΡΑΤΕ από τον ΓΑΣ «ΕΡΜΗΣ»

Βέροια: Εντυπωσιακή η επίδειξη ΚΑΡΑΤΕ από τον ΓΑΣ «ΕΡΜΗΣ» (βίντεο)Ο Αθλητικός Σύλλογος ΚΑΡΑΤΕ «ΕΡΜΗΣ» διοργάνωσε μια ξεχωριστή και εντυπωσιακή επίδειξη ΚΑΡΑΤΕ το βράδυ της Κυριακής 18 Ιουνίου στο αμφιθέατρο της Αγίας Παρασκευής στη Βέροια.

Ο σύλλογος και η προπονήτρια κ. Μαρία Τσιλιγκερίδου, συμπληρώνουν φέτος 32 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας και προσφοράς στο χώρο.

Βέροια: Εντυπωσιακή η επίδειξη ΚΑΡΑΤΕ από τον ΓΑΣ «ΕΡΜΗΣ» (βίντεο)Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή όλων των αθλητών του συλλόγου, καθώς λειτουργεί παραρτήματα στα Ριζώματα, στον Προμηθέα και στην Αγ. Μαρίνα.

Μια επίδειξη ειδικά αφιερωμένη στους γονείς..

Στο κατάμεστο από κόσμο, αμφιθέατρο της Αγίας Παρασκευής, αθλητές και προπονητές κατέπληξαν με το πρόγραμμα επιδείξεων, το οποίο περιλάμβανε από ζέσταμα μέχρι πρόγραμμα αυτοάμυνας γυναικών εκτάκτου ανάγκης.

Βέροια: Εντυπωσιακή η επίδειξη ΚΑΡΑΤΕ από τον ΓΑΣ «ΕΡΜΗΣ» (βίντεο)Οι επιδείξεις ξεκίνησαν με παραδοσιακές τεχνικές του Καράτε – με υποτιθέμενους αντιπάλους – καθώς και άμυνες σε περιπτώσεις επιθέσεων με τα χέρια.

Ακολούθησαν εντυπωσιακές αυτοάμυνες εκτάκτου ανάγκης από γυναίκες με περισσότερους από δυο αντιπάλους.

Οι αθλητές που συμμετείχαν, με τη δυναμική παρουσία τους, καταχειροκροτήθηκαν από γονείς και φίλους.

Μετά το τέλος της επίδειξης, η εκδήλωση πλαισιώθηκε από μουσική και χορό, με σουβλάκια και αναψυκτικά. πηγη:verianet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου