Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

2η θέση η αθλήτρια του Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ Οινοφύτων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων

Θεωρείται ένα από τα πιο μεγάλα ταλέντα στην κατηγορία της στο SHITΟ RYU ΚΑΡΑΤΕ. Αριστούχα της Β’ Γυμνασίου, είναι μόλις 14 ετών και έχει μαύρη ζώνη και DAN. Δεν σταματάει όμως εκεί. Θέλει να φτάσει ακόμα πιο ψηλά.

Η Δήμητρα Γκίνη από την Πύλη Δερβεβοχωρίων, του Δήμου Τανάγρας, είναι αθλήτρια του Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ  Οινοφύτων και άρχισε ήδη «να μαζεύει» σημαντικές διακρίσεις. Στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων, στις 10 & 11 Μαρτίου, στο Κλειστό Γήπεδο Άνω Λιοσίων, κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο kumite  SHITΟ RYU.

Μια διάκριση  που ήρθε να επιβραβεύσει τους κόπους μιας τουλάχιστον δεκαετίας στο ΚΑΡΑΤΕ, όπου διαπρέπει με προπονητή τον κ. Κώστα Καρλατήρα, έναν από τους σημαντικότερους προπονητές ΚΑΡΑΤΕ στην Περιφέρεια, όπου του αρέσει να ανακαλύπτει ταλέντα και να τα αναδεικνύει σε μεγάλους αθλητές.

Ένα μέρος της επιτυχίας της Δήμητρας Γκίνη οφείλεται και στο χορηγό της κ. Κώστα Χριστοδουλάτο, η στήριξη του οποίου είναι καταλυτική για κάθε της συμμετοχή και προσπάθεια.

Η Δήμητρα Γκίνη έχει όνειρα και δεν το κρύβει. Θέλει να προχωρήσει ακόμα πιο πάνω στο άθλημα που αγαπάει και να γίνει μια σπουδαία αθλήτρια και αυριανή προπονήτρια, καθώς ήδη διαθέτει δίπλωμα από την ΕΛ.Ο.Κ.

Παράλληλα στοχεύει να ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο και στη συνέχεια να ενταχθεί σε κάποια Στρατιωτική Σχολή, καθώς, όπως η ίδια δηλώνει, ο Στρατός είναι μια ιδέα που την έλκει πολύ.

Το μέλλον της ανήκει, η διάθεση υπάρχει και οι προπονήσεις της είναι πάντα σκληρές για να πετύχει τους στόχους της. πηγή:apopsi-tora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου