Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Πραγματοποιήθηκε το τεχνικό σεμινάριο IFK Kyokushin karate στον Α.Σ. Μαχητικών Τεχνών Καλαμπάκας

shid 1850 1Ένα πολύ εποικοδομητικό τεχνικό σεμινάριο IFK Kyokushin karate πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στον Α.Σ. Μαχητικών Τεχνών Καλαμπάκας, υπό την επίβλεψη και τις οδηγίες του αρχηγού και εκπροσώπου του IFK Karate Hellas κ. Τρανίδη Στέφανου 5 Dan στο χώρο εκγύμνασης των αθλητών του συλλόγου Δεληγιάννη 12, Καλαμπάκα, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες αθλητές και θεατές, που σκοπό είχε τη σωστή και αναβαθμισμένη ποιοτική εξέλιξη των αθλητών του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Α.Σ. Μαχητικών τεχνών Καλαμπάκας είναι επίσημα μέλος του Ελληνικού IFK Kyokushin καράτε, με έδρα στην Πτολεμαΐδα, από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου καθώς και της Παγκόσμιας Οργάνωσης IFK(International Federation Kyokushin) με έδρα στην Αγγλία.

O προπονητής ευχαρίστησε τον Προπονητή και αρχηγό του Ελληνικού IFK Kyokushin karate κ. Τρανίδη Στέφανο που δίδαξε και ανέλυσε την ύλη που ακολουθεί η οργάνωση καθώς και αγωνιστικές τεχνικές μάχης και υποσχέθηκε ότι θα ακολουθήσουν στον μέλλον και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις και ημερίδες αναβαθμίζοντας τεχνικά και ποιοτικά τον σύλλογο της πόλης μας.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου