Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

38 Χρόνια Πανημαθιακός

Image may contain: text and food
Ο Πανημαθιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε με τα μέλη του, συνεργάτες ,γονείς και αγαπημένους φίλους του, γιόρτασε τα 38 χρόνια λειτουργίας του.
Image may contain: 1 person, crowd38 χρόνια προπόνησης, συνεχούς μάθησης κι εξέλιξης, όνειρα, αγώνα, δραστηριότητες, έντονες συγκινήσεις, αξιόλογες συμμετοχές, τεράστιες επιτυχίες σε Ελλάδα κι εξωτερικό στις μεγαλύτερες διοργανώσεις του αθλήματος με Πανελλήνιους, Ευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους πρωταθλητές που μέσα από αυτές τις νίκες τους διορίστηκαν στο δημόσιο και εισήχθησαν σε σχολές της επιλογής τους σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι , με Ευρωπαϊκό Διαιτητή Α’ τον κ. Πανετσίδη και Βαλκανικό Διαιτητή Α’ την Κα. Ρένα Χασιώτου (τώρα επίσημη προπονήτρια του Συλλόγου μαζί με τον πτυχιούχο προπονητή Ανδρέα Πανετσίδη) την Βίκυ Πανετσίδου μία από τις κορυφαίες αθλήτριες στον κόσμο καθώς και με πολλούς Εθνικούς Διαιτητές.

38 χρόνια αγάπης και κατάθεσης ζωής για το άθλημα του καράτε στην πόλη της Βέροιας, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Image may contain: 9 people, people smiling, people sitting, table and indoorΟι προπονητές του Πανημαθιακού: Ευχαριστούμε από καρδιάς όλο τον κόσμο του Νομού Ημαθίας και όχι μόνο που αναγνωρίζουν την αξία και το έργο μας στηρίζοντάς μας όλα αυτά τα χρόνια. Μας εμπιστεύεστε ό,τι σημαντικότερο υπάρχει στη ζωή σας ..τα παιδιά σας . Εμείς κάναμε κατάθεση ψυχής και τα 38 χρόνια είναι μόνο η αρχή, γιατί αγαπάμε απίστευτα αυτό που κάνουμε. Ευχαριστούμε την Αντιπεριφέρεια και το Δήμο για τη στήριξη και την παρουσία του σε κάθε μας διοργάνωση αλλά και τους αξιόλογους συνεργάτες μας, Σύλλογοι (ΜΑΚΕΔΩΝ – Γιάννης Σιδηρόπουλος), (ΠΕΛΑΙΟΣ – Κίτσος Αντώνιος), μαθητές και αληθινούς φίλους, που συμμετείχαν ή παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου