Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Ο Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ Οινοφύτων τίμησε την 3η στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΚΑΡΑΤΕ Κωνσταντίνα Πέππα

Κατάγεται από τα Σκούρτα Δερβενοχωρίων. Μαθήτρια της Γ’  Λυκείου αλλά, ήδη,  έχει κατακτήσει πολλές διεθνείς διακρίσεις στο ΚΑΡΑΤΕ.
Η Κωνσταντίνα Πέππα είναι δύο φορές Τρίτη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΚΑΡΑΤΕ. Το 2017 στη Σόφια της Βουλγαρίας και το 2018 στο Σότσι της Ρωσίας. Επίσης έχει κατακτήσει πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα, ενώ έχει συμμετάσχει και σε πολλά διεθνή τουρνουά όπου διακρίθηκε.
Σεμνή και πάντα χαμογελαστή η Κωνσταντίνα έχει ακόμα κι άλλα όνειρα. Να φτάσει ακόμα πιο ψηλά και να κατακτήσει την Ευρώπη κι ακόμα πιο πέρα. Να γίνει μια μεγάλη και σπουδαία αθλήτρια του ΚΑΡΑΤΕ όπου θα τιμά το εθνόσημο.
Ήδη με τις επιδόσεις της έχει εξασφαλίσει την είσοδο της στα ΑΕΙ, οπότε έχει το χρόνο να ασχολείται περισσότερες ώρες με το άθλημα της.
Όπως κάθε μεγάλος  αθλητής, δεν ξεχνά ποτέ το παρελθόν της. Τα πρώτα της βήματα. Η Κωνσταντίνα Πέππα ξεκίνησε το ΚΑΡΑΤΕ με προπονητή και δάσκαλο τον Κωνσταντίνο Καρλατήρα,  όπου τη μύησε στο άθλημα.
Σήμερα είναι αθλήτρια του Συλλόγου Οδυσσέας Ασπροπύργου όπου και πηγαίνει σχολείο. Τιμά όμως το πρώτο της προπονητή, σε κάθε ευκαιρία και όποτε τις το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της, συμμετέχει σε εκδηλώσεις του συλλόγου Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ Οινοφύτων .πηγή:apopsi-tora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου