Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Αργυρό μετάλλιο και διακρίσεις για τον Α.Π.Σ.Ν.Χανίων “Σ.Καγιαλές”

Με ένα αργυρό μετάλλιο στις αποσκευές της επέστρεψε από το πανελλήνιο πρωτάθλημα καράτε παίδων κορασίδων η αποστολή του Α.Π.Σ.Ν.Χανίων “Σ.Καγιαλές”, με προπονητή τον Αγγελο Καραϊσκάκη
Το κατέκτησε ο Γεώργιος Κράσσος στην κατηγορία των 11 ετών -45 κιλά στο πρωτάθλημα που έγινε στο Ολυμπιακό κέντρο Πάλης Ανω Λιοσίων στις 10&11 Μαρτίου υπό την αιγίδα της ΕΛΟΚ.
Ο Κράσσος έδωσε 5 νικηφόρους αγώνες και έχασε μονάχα στον τελικό έτσι πέτυχε αυτή τη μεγάλη πανελλαδική διάκριση ανάμεσα σε 64 αθλητές.
Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε και αθλητής του Καγιαλέ Μωραϊτάκης Κωνσταντίνος χωρίς να καταφέρει να ανέβει στο βάθρο .
Επίσης οι δυο αθλήτριες του συλλόγου Κράσσου Αφροδίτη και Νικολουδάκη Σοφία έπειτα από τέσσερις νικηφόρους αγώνες και μια ήττα έφτασαν στην 4η θέση της κατηγορίας τους κορασίδων 11 ετών +40 κιλά όπου ξεπέρασαν τα 40 άτομα στην κατηγορία .
Ο Αγγ. Καραϊσκάκης ευχαριστεί τους αθλητές του: για την συμμετοχή, πειθαρχία ,  συνεργασία και την μαχητικότητα που επέδειξαν σε όλους τους αγώνες τους που δειχνει την σκληρή δουλειά που γίνεται στον χανιώτικο σύλλογο στα 30 χρόνια λειτουργίας του .
Να ευχαριστήσουμε τους γονείς που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια και ακολούθησαν και την αποστολή στην Αθήνα, και βέβαια τον χορηγό μας την ANEK Lines & Blue Star, για την ευγενική χορηγία στον σύλλογο μας!”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου