Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Εξετάσεις ζωνών και κοπή πίτας για τον Αθλητικό Σύλλογο Μαχητικών Τεχνών " Δίαλλος

Image may contain: tableΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις εγχρώμων ζωνών την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο της εστίας Νέας Σμύρνης παρουσία του εξεταστή sensei Χοντρόματίδη Παναγιώτη (προέδρου τεχικής επιτροπής ΕΛ.Ο.Κ και αρχηγό Shito Ryu Ελλάδος), Κο Σερεμετάκη Κυριάκου (Αντιπροέδρου ΕΛ.Ο.Κ), sensei Αντωνιάδης Δημήτρη και πολλών άλλων επισήμων.
Με την παρουσία τους μας τίμησε επίσης και ο sensei Καρβούνης Γιώργος.
Image may contain: one or more people
Από τον Δήμο Ν. Σμύρνης Κα. Δεληγιάννη Κλαίρη (Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής) και ο Κος Κρικρής Γιώργος (Αντιδήμαρχος Καθαριότητας - Ανακύκλωσης & Δημοτικής Συγκοινωνίας) και εκπρόσωποι της ΕΣΤΙΑΣ Ν. Σμύρνης.
Image may contain: 1 person, sitting, suit and indoorΘα θέλαμε επίσης να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο της ΕΣΤΙΑ Ν. Σμύρνης Κ. Παπαδάτο Ιωάννη για το ενδιαφέρον του προς τον Σύλλογο μας και συγχαρητήρια για το έργο του!


Image may contain: 4 people
Image may contain: 3 people, people smiling, suitImage may contain: 1 person, sittingΜετά από τις εξετάσεις ακολούθησε γεύμα στο εστιατόριο BarbaLazaros όπου έγινε και η κοπή της ετήσιας πίτας του Συλλόγου μας. Στην πίτα μας τίμησαν ο Επίτιμος Πρόεδρος και Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής Κος Γερόλυμπος Γιώργος, ο Κος Σερεμετάκης Κυρίακος με την οικογένεια του, ο sensei Χονδροματίδης Παναγιώτης με την σύζυγο του, ο Πρόεδρος διαιτησίας Κος Κανέλης Γιάννης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν απονομές μεταλλίων και Κυπέλλων στους αθλητές του Συλλόγου μας για τις επιδώσεις τους για το αθλητικό έτος 2016-2017.

Image may contain: 1 person, sittingΘα θέλαμε επίσης να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Personal Trainer Ντούσκα Θέμη (γυμναστή της αγωνιστικής και προαγωνιστικής μας ομάδας) που μας τίμησε με την παρουσία του, όπως επίσης και στον βοηθό Προπονητού Μπουρουνσούζη Φώτη για την αφοσίωση του προς τον Σύλλογο.

Συγχαρητήρια σε όλους τους Αθλητές μας για την προαγωγή τους στο επόμενο kyu! Και εις ανώτερα!

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς των αθλητών μας που μας εμπιστεύονται για την διαπαιδαγώγηση και την εκμάθηση των παιδιών τους μέσα από την τέχνη του Καράτε!

Εκ μέρους του Δ.Σ και του Προπονητή Τριαντάφυλλου Βασίλη
Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας και την τιμή που μας κάνετε!
Δελτίο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου