Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Εξετάσεις προαγωγής ζωνών στο Champions Club

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν την  Παρασκευή 29/1 οι εξετάσεις προαγωγής ζωνών στο σινσέεκαν καράτε για τους καρατέκα του Champions Club.

Oι εξετάσεις αφορούσαν μόνο μικρές ζώνες και μικρής ηλικίας αθλητές. Συγκεκριμένα οι καρατέκα Ηλιού Βασίλης και Τσαβαλάς Δημήτρης κατέκτησαν την άσπρη μπλε ζώνη, οι καρατέκα Νισκόπουλος Κυριάκος, Δρόσος Αβραάμ και Δρόσου Γερασιμία την μπλε ζώνη, ενώ οι καρατέκα Μπουνάτσος Χρήστος και Τζωρτζάκος Δημήτρης την μπλε κίτρινη και κίτρινη ζώνη, αντίστοιχα. Οι εξεταζόμενοι παρουσίασαν βασικές τεχνικές εν στάσει, με βηματισμούς, κάτα και τεχνικές αυτοάμυνας, με δυναμισμό και πειθαρχία.

«Η ζώνη τους αποδόθηκε όχι μόνο ως επιβράβευση για την σημερινή τους προσπάθεια και απόδοση στην εξεταστική διαδικασία, αλλά για την συνολική τους παρουσία στις προπονήσεις μέχρι σήμερα και επιπλέον ως κίνητρο για την μελλοντική τους βελτίωση.
Ευχαριστώ θερμά τους γονείς των παιδιών μου που είναι δίπλα μας και με στηρίζουν προσωπικά με την εμπιστοσύνη τους. Να είμαστε όλοι καλά να τα καμαρώνουμε!» έγραψε στο Facebook η προπονήτρια Μαρία Αβραμίδου
πηγή:fight sports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου